one

9 1 1
                                    

ik zou zou graag nog zo veel met je willen doen en beleven. samen de feestdagen vieren. samen naar de ijsboer fietsen. samen gamen en toekijken hoe je me laat winnen met fifa. samen douchen. samen bijna in slaap vallen. samen netflix kijken zonder ook maar echt een film helemaal af te kijken. samen inside jokes bedenken. samen de meest random gesprekken voeren via facetime. samen naar het strand. maar ook samen huilen. samen ruzie maken en samen een oplossing voor iets bedenken.

sinds die ene zondag middag weet ik zo niet hoe ik me erbij moet voelen. ik kan het niet zomaar laten gaan ook al weet ik dat het voor beide beter is. ik zal altijd herinneren hoe je zo snel zo'n belangrijke en grote rol in mijn leven kreeg. ik wil je nog zo graag iedere dag vertellen over hoe mijn dag was en vragen hoe jou dag was. ik wil je nog zo graag vasthouden, je knuffelen en kusjes geven waar ik maar kan.

ik probeer je zo hard te vergeten ook al wil ik dat niet. soms ben ik druk bezig met iets en dan opeen spring je in mijn gedachtes en klap ik dicht. er zijn zelfs dagen geweest dat ik in bed lag en spontaan begon te janken, dat ik wakker werk, op me bed ging zitten en spontaan begon te janken. dat ik zelfs de trap afliep en het ineens kwam. onbewust denk ik aan jou, iedere keer opnieuw.

ik weet dat dit alles niet meer kan en man het doet me zoveel meer pijn dan dat ik me had kunnen voorstellen. iedere dag ga ik meer en meer aan je denken en je meer missen. en iedere dag krijg ik meer spijt als ik terug denk aan de dingen die ik je heb aangedaan. en maybe verdien je wel iemand anders. iemand die al die dingen je nooit aan zal doen. iemand die je nog meer liefde kan geven als dat ik je ooit kan geven.

ik ben trots op wat wij hebben en hebben gehad. je bent en blijft mijn eerste echte liefde en ik zal je altijd blijven herinneren en onze momenten koesteren. maar ik zal ook altijd blijven onthouden hoe snel iets voorbij kan zijn.

ik weet niet waarom, en of ik dit bericht ook echt daadwerkelijk naar je ga sturen. ondertussen weet je me al goed genoeg om te weten dat ik niet altijd de juiste keuzes maak.
ik verwacht ook helemaal geen reactie op dit bericht van je. verwacht ook niet dat je er iets mee doet. ik moest het eventjes typen, weet niet of het heeft geholpen maar ja. het was de moeite waard, jij bent de moeite waard.

dikke kus, mij x

~ W 18.11.18 20:16

my thoughts Where stories live. Discover now