6*

16 3 0
                                    

Lov  byl úspěšný. Black Moon a její bratři se ukázali jako zdatní lovci, stejně jako ostatní. Po cestě do tábora se Black Moon odpojila a zamířila na to samé místo jako obvykle, na palouček za Embrym. 

A jak se seznámili? 

Asi takhle: První lov se Blacky moc nepovedl. Chytila pouze dva hraboše. Po cestě do tábora se odpojila od skupiny a mířila si to na palouček, kde nedávno zahlédla neznámého vlka, který se jí, již od prvního pohledu, zamlouval. Těsně před paloučkem se sehla a začala se plížit. Avšak vlka nezahlédla, a proto ,lehce napnutá, opatrně vkročí do svitu slunce, jež ozařovalo téměř celý palouček. Našlapovala opatrně, aby vlka případně nevyděsila. Prošla celý palouček, ale bez úspěchu. Se skloněnou hlavou se šourá zpět k táboru. Uprostřed paloučku narazí do svalnaté hrudi a svůj čumák nechtěně zaboří do hedvábné srsti pana neznámého. Opatrně vzhlédne a roztřeseným hlasem se mu omluví.

,,O-o-o-omlouvám se. Nedávala jsem pozor." řekne, při čemž z něj nespouští své modré oči.

,,Co tu děláš?" řekne, ignorujíc její omluvu.

Mladá vlčice skloní hlavu a je ráda za svou hustou srst, jinak by vyděl, že se při odpovědi začervenala. ,,Hledala jsem tě." šeptne.

Ve vlkovo očích se zobrazilo opovržení a viditelně se napnul. ,,A to jako proč?" vlkův hlas se z naštvaného změnil na překvapený.

,,Přišla jsem tě varovat. Můj o... Chci říct můj Alfa tě chce vyhnat z našeho území." řekne Blackie a o kousek od vlka odstoupí. Tělo samý sval, srst hebká a lesklá, v očích zračící se chytrost... Zkrátka vlk jak má být.

Murder's storyKde žijí příběhy. Začni objevovat