5♚

2.4K 259 96
                                    

Gyu'yu öğlen uykusu için yatırdıktan sonra bahçeye çıkmıştım. Öğle vakti olduğundan Changbin işteydi. Evde yalnızdım. Sessizlik yüzünden canım sıkılmaya başlamıştı.

Gyu'yu yanımıza aldığımızda, yani evliliğimizin ilk yıllarında, ikimizde çalışıyorduk. İşe bir bakıcı alabilir veya Annelerimize emanet edebilirdik fakat onun bizden mahrum büyümesini istemediğimden sadece bazı konularda Annemden yardım almıştım.

Gyu şu an 4 yaşındaydı ve iki Babası olduğu gerçeğine alışmıştı. Bu onun için normaldi fakat ileride ne olurdu bilemiyordum.

Aslında, yürümek için dışarı çıktığımız o gece Gyu'yu bulmasaydık, küçük bir kızım olsun istiyordum.

Etrafta koşuşturan minicik oğlumuzun yanında koşuşturan pembe kıyafetler içinde minicik bir kızımın olması hayalimdi fakat kendimi küçük bir kız çocuğunu yetiştirebilmek için yeterli görmüyordum.

Annemden yardım alabilirdim fakat küçük kızın bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir miydim veya onu anlayabilir miydim bilemiyordum. Bu yüzden de bu hayalimi eşimle hiç konuşmamıştım. Bir oğlumuz vardı ve ikimizde erkek olduğumuzdan onu yeterince anlayabiliyorduk fakat bir kız olsaydı onu da kendimize benzetip erkekleştirebilirdik. Bu fikrimi dillendirmemek en iyisiydi.

"Lixie Baba~ İçeri gel, ben acıktım." oğlumun sesini duyar duymaz ayaklanarak mutfağa yürüdüm.

Oturduğu yerde ona doğru eğilerek işaret parmağımla hafifçe burnuna vurdum. "Ne yemek istersiniz küçük bey?"

İşaret parmağını çenesinin altında dolaştırarak gözlerini etrafta dolaştırdı. "Muzlu puding~ Baba, muzlu puding yemek istiyorum~"

Kıkırdadım ve onu oturduğu yerden çekerek kucağıma aldım. "Yanına da muzlu süt?" muza bayılıyordu, muzlu herşeye ayrı bir düşkünlüğü vardı.

Dolabın kapağını açarak dün sabah birlikte hazırladığımız pudinglerden bir kaseyi aldım. Kucağımda duran minik ise hafif eğilerek dolap kapağında dizili muzlu sütlerden birini aldı ve elinde sallarken kucağımda sallanıp sevinç dansını yaptı.

Gyu ve elimizdekileri masaya bırakarak tezgaha geri döndüm ve bir tatlı kaşığı alıp Gyu'ya verdim.

Gyu çoktan sütünü açarak yarısına ulaşmıştı.

Kız veya erkek. Gyu iyi ki bizimdi.

*

Sizi seviyorum~!

Sizi seviyorum~!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
baby♚ changlixWhere stories live. Discover now