...

10 0 0
                                    


Mi-ai dorit ce e mai rău, pe când eu îți doream doar binele. M-ai insultat, m-ai blestemat și nu a fost doar un mecanism de apărare împotriva durerii. Ai putut face toate aceste lucruri, pentru că nu m-ai iubit, și dacă m-ai iubit, au existat motive.

Dragostea înseamnă să dorești ce este mai bun pentru cineva, chiar dacă el nu este cel mai bun pentru tine. Iată și motivul pentru care am stat atâta timp lângă tine.

Și dacă dragostea ta pentru un alt om moare imediat ce acesta pleacă de la tine, înseamnă că niciodată nu a fost acolo.

Iubirea continuă să trăiască, chiar și atunci când inima este plină de durere și mânie. Dragostea încă mai dorește omului fericire, chiar dacă aceasta nu mai implică participarea ta. Iubirea nu este egoistă.

Chiar aș vrea să fiu ca tine, să nu-mi fac griji pentru nimeni în această viață. Dar astfel nu aș fi învățat ce înseamnă iubirea.

Și dacă iubesc, o fac pentru totdeauna. Voi fi mereu acolo, dacă vei avea nevoie de ajutorul meu. Iată ce înseamnă dragostea pentru mine. Și nu trebuie să rămânem lângă oamenii care nu ne pot oferi această iubire veșnică chiar și după despărțire.


„Iubirea adevărată înseamnă că voi fi mereu acolo, te voi sprijini mereu, te voi iubi mereu, indiferent de câți kilometri ne vor despărți."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A fost orice... Dar nu iubireWhere stories live. Discover now