15. Meglepődés

90 1 0
                                    

Felkeltem 7:45kor. Szombat lenne, de sajna ma is bekell mennem. Szombaton bemegyek "ledolgozni" a következő hetet, mert a suliban átkötik az egész áramrendszert vagy mi, úgyhogy jövőhéten egész héten pihii *-*. De egyelőre térjünk vissza a jelenbe.

*Készülődés és buszozás után*
Beértem, és James szokásosan ott ült a helyén a haverjaival körbe véve. De engem ez most nem izgatott. Egyenesen Lotte és Lina felé tartottam. Elbeszélgettük az egész szünetet és be is csöngettek. Mindenki leült a helyére és várta a tanárt, köztük én is.

Eltelt fél perc és a tanár már jött is. Először csak a magassarkúját láttam meg. Utána mentem feljebb a szememmel és lássatok csodát. Apám kurvája jött be az ajtón. Én csak néztem és néztem őt, mígnem könnyek nem gyűltek a szemembe. Nem bírtam visszatartani. Egyenesen kirohantam a teremből.

Még láttam magam mögött az aggódó és furcsálló tekinteteket. Jamesét, Lináét és Lottéét is. De nem érdekelt. Egyenesen a mosdót vettem célba. Bőgtem és bőgtem, mígnem hallottam egy ajtócsapódást a hátam mögött. Kíváncsian néztem fel.

Lina jött be rajta. Majd mögötte Lotte is. Én csak ijedt fejet vágtam, mire odasétáltak hozzám és megöleltek. Hálás voltam nekik. A csendet végül Lina törte meg:
- Hé csajszi. Mondd mi a baj?

- Jaa. Semmi.

- Bakker ezt a hülye sem hiszi el. Mondd már.

- Ahhj.. egyik nap amikor jöttem hazafele, megláttam apát amint egy kurvával smárol...

- Na bassza meg. Komolyan?-Bólintottam.

- Na most.. az a kurva sétált be az osztályunkba a mostani órán..

- Nagyszerű. Akkor itt az alkalom, hogy megtépjük.

- Remélem nem gondoltad komolyan. Ha most kiderült, hogy ő egy kibaszott tanár, akkor akár még ki is csaphatnának, ha "megnevelnénk" kicsit.

- Igaz. Mindegy. Fel a fejjel. Megfog oldódni, nem tudom hogy, de megfog. Melletted állunk, mint két legjobb barátnő és testvér. Igaz Lotte?

- Ühüm-válaszolta.

- Na látod. Ha apád egy ilyen seggfej és nem elég neki az anyukád, akkor az ő baja, hogy hagyja, hogy elveszítse a családját.

- Pontosan. Most pedig sipirc vissza a terembe és mutasd meg, hogy milyen erős is vagy.-helyeselt Lotte.

- Köszönöm lányok. Imádlak titeket. Na let's go!

Bementünk a terembe és végigültük az órát. Nagyon érdekes volt, mert ahogy egy ribanctól vártuk, szépen felrakta a tanáriasztal tetejére a lábát és elkezdte kifesteni a körmét. Miután ez megvolt, kirúzsozta magát szemet kiégető vörös rúzzsal.

Miközben ezeket tette, nekünk szabad foglalkozás volt. Mily meglepő? James egész végig nem sejtett az egészről semmit, mivel ő nem láthatta a nőt.

(Sztorin kívül)
Sziasztok! Hamarosan köv. rész! Bye!

Szerelemre Épülve ✔Where stories live. Discover now