sang mi

3.9K 168 127
                                    

Jungkook'un ağzından

Arabada seul bi ile giderken haru (kesinlikle kafamdan sallamadim) aradi.

-j-jungkook

-ne oldu

-eun woo geldi ben saklandım evde bağırıp gitti

-oh,tamam sakin ol ve aglama hemen geliyorum

Eun woo benim takıldığım kızlarla uğraşmaktan vazgeçmeyecekti bunu biliyordum ama neden haru'ya bulasiyordu?haru'ya ayri bir ilgi besliyordum yani sonuçta kiz güzel ve ona birşey olmasını istemem.

Seul bi'ye dönüp eve kendinin gitmesi gerektiğini söyledim anlayışla karşıkayıp arabadan indi hemen harunun evine sürmeye basladim eun woo'ya artik ciddi bir ders vermenin vakti geldi.yokluğumda çok cesaretlenmiş anlaşılan.

Haru'nun evine geldigimde hemen kapısını çaldım haru açtığında hıçkırarak ağlıyordu beni görünce direk sarıldı.kollarimi beline sarıp kokusunu içime çektim güzel kokuyordu her zamanki gibi

Haruyla biraz konuşup dertlestik uzun zaman olmuştu birbirimizi görmeyeli tabi haru bardan gelmedigi için 1 aydir görüşemiyorduk.
Saate baktığımda 3.17 olduğunu gördüm artik geç olduğundan gitmeye karar verdim tabi giderken haru'yu da yanimda götürecektim

-haru hadi bana gidelim hem seul bi ile tanışırsınız burda seni yanliz birakamam

-pijamalarimi alip geliyorum

Çantasini alıp evden çıktık arabaya bindigimizde seul bi'nin telefonunun arabada oldugunu fark ettim neyse eve gidince verirdim.

Yol boyunca eski anilardan bahsedip gülmüştük cidden küçükken çok sıkıydık ve yakındık simdide oyle olmak isterdim ama artik büyüdük.

Eve geldiğimizde seul bi'nij telefonunu alip indik evin bahcesine girdigimizde kapının önünde yatan ve titreyen seul bi vardı tabi ya anahtari yoktu nasil unuturum cidden haru'ya anahtari verip içeri geçmesini soyledim seul bi'yi kucaklayip içeri aldim.

-jungkook bu kim?

-o seul bi yarin tanisirsiniz zaten

-oh peki

Seul bi'nin odasına çıkarak onu yataga bıraktım yarin olunca onun anahtarini verecektim bir daha disarda kalmasını istemem.

Aşağı inip haruya odamda uyumasını soyledim uzatmayip kabul ettiginde salondaki yerimi hazirlayip son kez seul bi'ye bakmaya çıktım.

Seul bi'ye baktığımda uyuyordu kim bilir ne kadar üşüdü cidden ne kadar salağım yanina yaklasip saçlarını oksadığımda suçluluk duygusunu aklimdan atamiyordum nasil anahtarı olmadığını unuturum?!iyi oldugunu gördüğümde tam çıkacaktım ki elimden tutup gitmeme izin vermedi

-jungkook burda uyu

Onunla mi?ayni yatakta?bunu neden istemişti ki?herneyse onu kırmamak için yanına yattim hala isinamadigini anladigimda kollarimi ona ısıtma amacı ile Doladim böylelikle biraz daha yaklaşmıştık kafasını göğsüme koyup derin bir nefes aldı kokumu ıçine çektiği belliydi bende burnumu saçlarına daldirdigimda derin bir nefes alarak kokusunu içime çektim guzel kokuyordu tıpkı sang mi gibi,ilk aşkım gibi...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Karne günü yaklaşıyor karneleriniz nasıl?

Biliyorum geç geldi ama yazariniz bez bebek izlemeye daldığı için kitabi unuttu skudksuzua

\\BAD BOY//JJKOnde histórias criam vida. Descubra agora