Εξαφάνιση....Για πόσο;;

5.8K 495 30
                                    


Όταν ο Τζέικ επέστρεψε σπίτι βρήκε την Ελίζαμπεθ να κοιμάται στο καναπέ. Στα πόδια της είχε τοποθετήσει το κεφάλι του Λιαμ και τον είχε γυρίσει πλάγια. Βλέποντας τη λεκάνη κατάλαβε αμέσως. Ένιωθε τρομερά νεύρα. Κατά την επιστροφή του και αφου εψαξε αρκετά τριγύρω και δεν βρήκε ίχνος της πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον Ιβάν και τον Νικ οι οποίοι ήταν ήδη καθοδόν. Με την επίθεση στην έπαυλη, με την Ρομπερτα εξαφανισμένη και με τον παρολίγον θάνατο του Λιαμ προσπάθησε να βγάλει μια άκρη . Να συνδέσει τα κομμάτια και να καταλάβει αν η πράξη της ήταν μια στιγμή ζήλειας η αν υπήρχε κάτι πιο βαθύ από κάτω.

Ανέβηκε στον επάνω όροφο σιγάνα και κατέβασε μια κουβέρτα. Ήταν τίμιος άντρας. Ήξερε πότε έπρεπε να κάνει πίσω και εκείνη τη στιγμή τα μάτια του έβλεπαν αυτό που η ψυχή αρνιόταν...Την αγνή αγάπη. Χωρίς εμπόδια. Χωρίς ηλικίες. Χωρίς ταμπού... Οι ρίζες της ήταν βαθειές για να καταφέρει να τις ξεριζώσει. Δεν θα κατέθετε τα όπλα γιατί ήξερε πως αν ο Ίαν μάθαινε την αλήθεια θα υπήρχαν σοβαρές επιπτώσεις. Πιστεύοντας πως ο Λιαμ είναι αρκετά μυαλομενος για να σταματήσει ότι κι αν γινόταν μεταξύ τους ,αποφάσισε να τους δώσει το χρόνο που χρειάζονται και να έχει με τη σειρά ελπίδες. Τους σκέπασε και αφού έλεγξε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα ανέβηκε στο δωμάτιο της Ρομπερτα. Ήταν γρήγορη. Της το αναγνώρισε. Η βαλίτσα της έλειπε και δεν είχε αφήσει τίποτα πίσω. Απογοητευμένος από την έκβαση των πραγμάτων πήγε στο δικό του και αποκοιμήθηκε...

Λίγο έξω από τη Σάντα Ρόζα

"Τι διάολο έκανα γαμω το !!!" Μουρμουρησε όσο περίμενε στην αναμονή και μόλις ο θείος της σήκωσε το τηλέφωνο προετοίμασε τον εαυτό της για το ξέσπασμα.

"Ξέρεις τι ώρα είναι;;;" της είπε επιτακτικά..

"Απέτυχα..." του είπε μονάχα και δεν άκουσε λέξη από την άλλη πλευρά...
"Προς το παρόν ... Αλλά ευελπιστώ σε λίγους μήνες να επιστρέψω..." συνέχισε όλο νόημα

"ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΓΑΜΩΤΟ!" Της είπε εξοργισμένος

"Ηρέμησε θείε!!! Μην ξεχνάς πως είμαι άνθρωπος εκτός από μηχανή! Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου σήμερα... Τον ναρκωνα μήνες τώρα αλλά η δόση μου ξέφυγε. Τον είδα ελαφριά ζαλισμένο και του έδωσε ακόμα ένα χάπι ώστε να ανταπεξέλθει στη σεξουαλική πράξη. Πήρα ότι ήθελα.  Δεν νομίζω να πέθανε. Θα το μάθω. Προς το παρόν πρεπει να μείνω κρυμμένη. Έπειτα αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω με τον τρόπο μου .... θα το παίξω αθώα. Φοβισμένη...Ίσως τους πω ότι με εκβίαζαν οι Ρώσοι...Με αυτό το τρόπο θα του πείσω να δείξουν έλεος...Να με λυπηθούν στο μέγιστο βαθμό και να με βάλουν σπίτι τους. Υπομονή... Η υπομονή είναι αρετή σωστά;;" Ο Φιορι έβγαλε ένα επιφώνημα παραίτησης.

Protector 2: The PrincessWhere stories live. Discover now