o n e

1.2K 111 18
                                    

-Ще се наложи да бъдете наказани!Недопостимо е да се сбивате всеки ден,не знам какво става между вас,но ще е добре да се изясните преди някой от вас да бъде изключен!-Извика директор Дзой срещу момчетата,които стояха с наведени глави.

Отново се бяха сбили.Както всеки ден.Всеки в това училище ги знаеше с това,че се збиват помежду си много често.Този път Хечан отново не знаеше кога да си затвори устата,а Джемин не знаеше как да си сдържи нервите и това доведе от ежедневния им бой.Никой не продума нищо в продължение на няколко минути и директора се видя задължен да ги освободи,но разбира се с последствия.Трябваше да почистят цялото училище и да помагат на учителите,които имат допълнителни часове с някое проблемно дете.

Това продължаваше вече втора учебна година,но никой не бе наясно с причината.Нито най-близките им приятели,нито който и да е било.Някои мислеха,че са познати от миналото с лоши преживявания,други смятаха,че са бивши и още какви ли не клюки се носеха в цялото училищно заведение за тях.

-И отново,господин Донгхюк не знае кога да си затвори шибаната устичка!-Проговори Джемин,ходейки малко по-назад от другото момче.

-Разбира се,че аз съм виновен за това,че ти си прост задник.

-Ти си болен!

-Млъквай!Затваряй си тъпата уста,никой не те пита.-Хечан крещеше насреща му,а една вена бе изкочила на челото му.

-Майната ти.-Нана мина покрай него нарочно,удряйки рамото си в неговото.

Нервите на Хюк бяха опънати цял ден заради този глупак и с това той мина границата.Хечан тръгна подире му,обхвана рамото му и заби юмрука си право в лицето му.Мамка му,как го дразнеше само!При първия им бой,бяха пратени при психолога на училището,който не разбра поводите им за збиване.Втория бой не бе отразен от почни никого,мислейки си,че ще бъде за последно.При третия бой,родителите и на двамата бяха извикани в дирекцията,след което говориха със синовете си,но нищо не отдате ефект.Боевете станаха ежедневие и за двамата,но причина,липсваше.

-Не ме удряй!-Прошепна Джемин заплашително докато изтриваше потеклата кръв от носа му.

-Или какво?

Другото момче не отговори,а направо се метна отгоре му,нанасяйки удар след удар.Хечан правеше мижави опити да му отвърне,но той бе твърде ядосан и нанасяше удари без да мисли.Изведнъж Донгхюк спря всякакви физически действия и това уплаши другото момче.Той рязко се изправи от него твърде шокиран да мисли трезво.

bully[minhyuck]Where stories live. Discover now