Karakter Analizi.

1.3K 33 5
                                    

Bella.

Herşey annesi ve babasının ayrılmasıyla başlar. Şarışın uzun boylu güzel saf ve inatçı bir kız. 18 yaşında lise son'a geçti.

Logan.

Kuzeni olan Bellaya aşık olur fakat Bella onu umursamaz en sonunda başka bir kızı sevip aşık olup evlenme teklifi eder. 18 yaşında lise sona geçti.

Evan.

19 yaşında üniversiteye geçti. Umursamaz bir kişiliğe sahiptir. Annesi öldüğü için babasıyla yaşıyor. Herşey Bellanın okula gelişiyle değişir.

Sindy.

20 yaşında lise son öğrencisi. 2 yıl akıl hastanesinde yattığı için sınıfta kaldı. Evan'a deliler gibi aşık ve bunun için herşeye yapmaya hazır.

Colin.

21 yaşında üniverisite 1 öğrencisi. Kardeşi Sindy gibi 2 yıl akıl hastanesinde yattı. Loganın sevgilisi Larayla bir ara flört etmiş ve ondan hiç bir zaman vazgeçmemiştir.

Lara.

18 yaşında lise son öğrencisi. Loganın sevgilisi/nişanlısı.

Sam.

18 yaşında lise son öğrencisi. Bellaya aşık ve bu yüzden onu heryerde onu takip ediyor. İngilterede diğerleriyle aynı evi paylaşıyor.

Dulcie.

Sam'in kız kardeşi. 17 yaşında oda abisi gibi İngilterede diğerleriyle aynı evi paylaşıyor.

Selam multimedyadakilerin sıralaması Bella-Logan-Evan-Sindy-Colin-Lara-Sam-Dulice. Yeni bölümüde en kısa sürede yayınlarım öptüm hepinizii :)

Üvey Abim.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin