Ontmoeting

1K 18 4
                                    

Steve Rogers:
Je had Steve voor het eerst ontmoet toen hij op een missie was. Je zat in een café die werd gebombardeerd. Hij riep net op tijd dat iedereen het gebouw moest verlaten, anders had je het misschien wel niet gered.

Peter Parker
Je zit nu net een paar weken bij hem in de klas. Hij is een beetje de nerd van de klas, maar daar heb je niks tegen. Ook heeft hij je laatst gevraagd om bij hem aan de tafel te zitten in de kantine.

Bruce Banner:
Je kende hem van vroeger. Hij zat bij jou in de scheikunde klas, je weet nog goed dat iedereen altijd hem om antwoorden vroeg van het huiswerk.

Clint Barton:
Je hebt hem voor het eerst ontmoet bij de schietbaan. Je verbaast je er nog steeds over dat hij zo goed kan boogschieten.

Thor Odinson:
Dit verhaal klinkt heel stom en daarom heb je het nog nooit aan iemand verteld, maar toen je een keer aan het hardlopen was, kwam er naast jou opeens een grote regenboog lichtflits. En nog geen twee seconden later stond er een gespierde man met blond haar.

Loki Odinson:
Je kende Thor al een tijdje omdat je bevriend was met Jane Foster. Toen Thor zei dat hij zijn broer had meegebracht, was je best zenuwachtig. Hij is tenslotte de man die New York aanviel, maar toen die man met lange, zwarte haren je een hand gaf, twijfelde je wel of hij echt zo vreselijk was.

Bucky Barnes:
Je stootte tegen hem op op straat. Meestal laat je dan geen indruk achter, maar deze knappe man met de wat langere haren en een metalen arm.... tja, die vergeet je niet snel.

Tony Stark:
Je vriendin had je een keer meegesmokkeld naar een van zijn feestjes. Daar had je oogcontact met hem gemaakt. Jullie staarden elkaar iets langer aan dan gebruikelijk was.

Stephen Strange:
Dit is niet zo romantisch, maar hij heeft je geopereerd. Aan de andere kant, hij heeft wel je leven gered... in ruil voor een zak geld.

Avengers ShortsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora