COVER: Second chance

99 18 11
                                    

Pro: Toboku

Postavy: Min YoonGi, Jeon JungKook

 Font: Bebas Neue Bold, Bickham Script Pro Regular

 → Něco jako brzy u mě snad ani neexistuje. Opravdu se jen bojím, že tvorba u mě bude jen výjimečná neboť času je čím dál méně. I tak se tu snažím pro Vás a Vaše příběhy, které potřebují obálku být. Tyto mé řeči ovšem nikoho, až tolik nezajímají... proto tedy ke coveru.

Snažila jsem se vyjít s předešlého coveru v této serii, ale dát do toho i něco nové. Zda se to vyvedlo není jasné. Pozadí je jednoduché. Jen v dáli budova, která byla i na předešlém coveru (taková poznámka) jinak je pozadí dočista prázdné. Proč taky přeplácávat? Modrá byla zvolena na návrh autorky a červená se nějak objevila, kdy nemám ponětí. Stejně tak ve vrstvách, které opět rozlišují světlo a stín. 

S postavami nebyla žádná práce. Jen vyhlazování, úprava vlasů, stínů a světel. Zadní postava, Yoongi, měl mít tyrkysové vlasy. Pod vrstvama je má. Ovšem takto to nejde vidět a myslím, že to ani jinak moc nevadí. Přeci je jen v takovém šeru. Více k tomu opravdu nemám.

A už vůbec ne k písmu. To bylo zvoleno podle předešlého coveru a jen poupraveno, aby nezanikalo. Opravdu jednoduchá práce, která mi zabrala jen pár hodin večera. A i tak tu je doba, která uplynula než jsem skutečně k ní sedla... 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


𝑮𝑟𝑎𝑝ℎ𝑖𝑐 Book [𝖢𝖫𝖮𝖲𝖤𝖣] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat