2

6.4K 248 6
                                    

Andrew
Altă dimineață prinsă în biroul meu.
Aveam multe treburi si o noua ofertă.Pentru o casă destul de greu de realizat si destul de
costisitoare,primeam o sumă frumușică de bani.
Mă ridic brusc si pornesc spre mașina mea.Ploua demn de o furtună.Îmi plac ploile liniștite dar imi sunt antipatice furtunile.

Ajung acasă la mine si pornesc televizorul, pe ecran era chiar fratele meu mic,Lucas Paparazzi l-au prins intr-o ipostază in care se pipăia doua femei.Urmand o cameră de hotel.
Oftez puternic,asa a fost mereu,nu zic că sunt eu cel mai de casă bărbat dar nici ca el.

Mai am un frate,Ryan.
Este cel mai parșiv dintre noi,a putut să facă toate femeile să ii cadă la picioare,termina cu una incepea cu alta,însă el are o firmă mult mai mare ca a mea.Este un om de afaceri mult mai cunoscut ca mine.
Este cel mai destept,nu prea apar poze cu el si cuceririle lui.

Mâine aveam să întâlnesc cu femeia aceea.Din cate stiu este în vârstă dar mie imi pasă doar de bani.Nu imi bat capul deși la bătrânețe nu stiu de ce ai mai construii o casă.

O să imi petrec ziua cum apuc,deoarece pe seară trebuiepun la punct toate lucrurile pentru acest proiect.Obosit merg să imi fac un duș și mai apoi prabusindu-mă în pat si adormind.
Dar visez din nou.

,,O femeie cu părul roșcat și ochii verzi cu tente de albastru se uita la mine pentru o clipă apoi se întoarce.
Nu apuc să observ doar ochii si părul căci mereu mă trezesc.O fi poate un semn acest vis il am de aproximativ o lună si exista macar 3 nopti pe saptamana in care să îl visez.

Epuizat mai rău,ma ridic si incep să lucrez la actele specifice.
Și asa imi trece si noaptea.

Un capitol scurt dar am să continui in celelalte caci primele 2 capitole au fost cu interesul de a face putin cunoștință cu personajele.

Plăcere AscunsăWhere stories live. Discover now