Ek bölüm + Smut 👅

7.7K 315 76
                                    

"Tek umudum, açacakmısın artık şu kapıyı biliyorsun benimde duş almam gerek ve sırtımın tedavi görmesi gerek malum dün işini halletmişsin" Emir yarım saattir kapıyı çalıyordu bende açmıyordum neden mi? Çünkü dün deli gibi sevişmişdik ve ben daha neler olduğunu neden gittiğini öğrenmeden soluğu onun altında almıştım.

- Dün saat 2:36 -

Bedenimi koltuğa bıraktı halla öpüşmeye devam ediyorduk altından onu ters çevirip kucağına oturdum sert bir şekilde sürtünüyordum "Berkay" diyerek ağzımın içine inledi ayaklarımı beline sardım kalçalarımdan kaldırıp yatak odasına gittik yatağa oturdu. Biraz daha öpüşüp dudaklarımızı ayırdım onu yatağa itip tişörtünü çıkardım. Kasları hala olduğu gibi duruyordu pantolonuna gelince ilk kemerini sonra pantolonunu çıkardım. Boxsırın altında çadır misali kalkmış erkekliğini görünce sırttım şimdi yavaşlığımla öç alma vaktiydi. Dilimle boxsırın üstünden erkekliğini yaladım. Bana içinden küfür ettiğini iyi biliyordum. Dişlerimle boxırını çıkardım. Elimle erkekliğini kaldırdım. Sertliğin başını emmeye başladım "hızlı olsana burda zevkten ölmek üzereyim" kıkırdadım "yılların acısını kobran ödüyor bebeğim" derince nefes verip tavanı izlemeye başladı. "Lütfen devam et" gülüp sertliğini ağzıma aldım.

Git-Gel yaparken dilim ile çıkan damarlarına baskı uyguluyordum. Derin nefesler alıyordu. Birden beni kaldırıp ters çevirdi, haber vermeden içime girdi. Çığlık attım "EMİR AMINA KOYAYIM NEDEN HABER VERMİYOSUN?" Üzerime eğildi ve kulağıma fısıldar gibi konuştu

(Kesinlikle böyle değiller siz daha genç hallerini hayal edin bu yaşlı halleri gibi, bunun galerimde ne işi var bilmiyorum orası ayrı galerimde çıktı durumada uygundu koyam dedim döfldldld)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Kesinlikle böyle değiller siz daha genç hallerini hayal edin bu yaşlı halleri gibi, bunun galerimde ne işi var bilmiyorum orası ayrı galerimde çıktı durumada uygundu koyam dedim döfldldld)

"Demek yavaş hareketlerle beni çıldırmaya çalıştın ha? Şimdi acı ile kıvran, o güzel kıçını parçaliycam" yapardı, dediyse yapardı, git gellerine devam ederken deliğim artık acı yerine tariflenemez bir zevk alıyordu.

"Devam et E-emir de-devam et" yavaş git geleri hızlanırken bir eli göğüs ucunu iki parmak arasına almış arsızca çekiştiriyordu diğer eli de sertliğimi çekiştiriyordu. İnlemelerinden gelmek üzere olduğunu anladım elerim sırtını bulurken uzun süre kalacak tırnak izleri bırakırken içime kökledi ve içimde sıcak menilerini hissetim bende ondan hemen sonra gelmiştim. Kendini yanıma attı. Nefes nefeseydi beni yan çevirip belime kollarını sardı. "Söz...söz sabah her şeyi anlatıcam haklı bir nedenim var" onaylar bir mırıltı çıkardım. Ve gözlerimi kapadım. Çok yorulmuşum her zamanki gibi.

- Günümüz -

Birden kapıyı açtım. "Ne olduğunu anlatmadın, neden gitmediğini anlatmadın beni neden deli ettiğini anlatmadın ve ben kendimi gine senin altında buldum." Kafamı eymiş bir şey demesini bekledim. Yanıma gelip kafamı kaldırdı, sinirlimiydi? "Senin yerin beni altım zaten, tabi bazen kucağım duruma göre değişiyor" bu haline gülümsedim "sana her şeyi anlatırım ama bir şartla" kafamı sağa eğdim "ne şartı?" Kolumdan çekerek salona götürdü. Koltuğa oturdu benide çekip kucağına oturttu "ben anlatırken burda dinleyeceksin" gülümseyip ona baktım "tamam nasıl istersen" gülüp devam etti.

"Aslında o gece..."

Piçlik kdkddlflfkflfl merakla diğer bölümü bekleyin değim yani kdkddkkd

Kitap (BxB) || Texting /Tamamlandı/Where stories live. Discover now