Capitolul 24

226 9 0
                                    

Oficial ziua asta a trecut ingrozitor de greu. Am avut numai ore groaznice care treceau asa de greu. Acum e ultima ora, geografia si proful e de ala care ne da doar proiecte si preda putin.

P:- Bun, vreau ca pe vineri, cand mai avem ora impreuna, sa face.ti un proiect despre o tara anume. O sa va grupati pe banci cate doi, asa cum stati si o sa il prezentati in fata clasei.
E:- Yoongi, facem proiect impreuna! Zi tu ca nu e tare!*in soapta*
Y:- Ba da e! Daca il fac cu frumoasa mea normal ca e perfect!

Eu zambesc si el ma prinde de mana pe sub banca. Rosesc instant si imi las capul putin in jos. E prima oara cand asta se intampla, pentru mine e foarte nou.

Ultima ora s.a terminat, iar eu cu Yoongi am stabilit sa incepem proiectul azi. Am mers la el acasa, ceea ce mi.a dat fiori pentru ca eram singuri si Suga uneori are o minte tare perversa. Intram in casa si Layla ne intamplina mieunand.

E:- Hei micuto! Ti.a fost dor de mine?
S:- E pisica, nu poate sa aiba sentimente pentru cineva.
E:- De unde sti? Ai fost in locul ei sa vezi cum e?
S:- Nu, dar stiu sigur ca nu i.a fost dor de tine!
E:- Gelosule!

Spun si ma pun pe canapea. Scot cartea la geografie si incerc sa aleg o tara despre care sa facem proiect.

E:-Yoongi?! Ce ar fi sa alegem Olanda?
S:- Eu zic sa te linistesti putin, vreau sa stau in bratele tale. Hai sa ne uitam la un film, te rog.
E:- Yoongi! Avem treaba!
S:- Te rog frumos!*si face o fata extrem de dulce*
E:- Off bine! Dar ramane Olanda!
S:- Cum vrei tu, iubita mea!

Yoongi se aseaza pe canapea dupa ce cauta un film bun. Eu ma intind pe canapea pentru a sta mai bine, iar Suga se pune in bratele mele, stand cu capul pe pieptul meu si avand mainile inconjurate de coprpul meu. Eu ma jucam cu parul lui si din cand in cand il mai pupam pe frunte.

E:- Ce ma fac eu cu tine, daca o sa faci de fiecare data acea fata dulce o sa ma topesc!
S:-Pai te rog sa nu te topiesti ca eu nu o sa mai am ce sa sarut dupa aceea.

Rad si ii ridic fata cu mainile mele, pentru a se uita la mine. Ii zambesc si dupa imi apas buzele de ale lui. El ma strange mai tare in brate si eu imi incalcesc degetele in parul lui maroniu. Sarutul nostru era unul pasional, flamand parca nu ne.am mai sarutat de ani buni. Ne despartim si el se uita la mine.

S:- Pentru ce a fost acest minunat si flamand sarut?
E:- Pentru mine, a fost pentru ca te iubesc si pentru ca iti iubesc buzele.
S:- Aha, am inteles. Si sa inteleg ca o sa mai primesc?
E:- De cate ori vrei!

El a ras si am dat drumul unui nou sarut. Din pasional a devenit unul salbatic. Yoongi ma musca de buza de jos, iar eu il las sa se joace cu limba mea. Isi plimba mana pe corpul meu, iar eu ii mangaiam parul. Imi dadea fiori si imi starnea fluturii din stomac.

Dintr.o data am simtit o mana rece pe pielea mea, lucru care mi.a facut pielea de gaina. Yoongi era cu mana sub tricoul meu, ceea ce m.a facut sa opresc sarutul.

E:-Yoongi...
S:-De ce te.ai oprit, iubirea mea?
E:- Yoongi, h-hai sa ne oprim! Ajungem prea departe si nu sunt pregatita sa iti simt atingerile pe pielea mea. Scuza.ma dar nu v-vreau asta acum.
S:- E in regula! Scuze m.a luat valul! Hai sa ne uitam in continuare la film.

Restul dupa amiezii l.am petrecut la el acasa, stand pe canapea imbratisati si vorbind despre orice lucru care ne venea in gand. Cand s.a facut ora de plecare, Suga m.a dus acasa si mi.a zis sa vin maine ca sa incepem proiectul. M.as putea obisnui sa il am langa mine mereu.

Vampirul din viata mea XX Min Yoongi XXWhere stories live. Discover now