N

117 12 2
                                    

[L.J.]

Megkértem Jason t hogy vigyázzon (te neved) -ra -re . Nem tudom elviselni azt a látványt. Nem akarom újra sírni látni. Nem akarom hogy baja essen újra. De én csak bántani tudok. Nem vagyok képes azt a szeretetet megadni neki amire szüksége van és amit megérdemel. Utálom magam. A sörös üveget a sikátor falához vágva állok fel a nyirkos földröl. Hogy lehetnék én a boldogság elhozója. Hogy lehetne elérni azt hogy viszont szeressen. Nem bírom nélküle.

Hirtelen egy ajtó nyilt meg elöttem. Jason...

-Na mi van pajti?-kérdezte gúnyosan.
-Mi lenne?- válaszoltam neki szipogó hangon. Férfias nem de?
-Gyere velem! Már mindenhol kerestelek. (Te neved ) is aggódik miattad.-érintett meg vállamnál.
-Nem megyek!! Nem hiányzom neki ! Nem aggódik miattam hissz utál !- nevettem el keserűen a végét. Ellöktem a kezét és vissza ültem a koszba.
- Keveset gondolsz magadról- ült mellém.
- Tudod ám egész nap arról beszélt hogy mikor jössz vissza. Bár nem tudom miért de kedvel.- mosolygott bíztatóan.
-Ezt csak azért mondod hogy veled menjek.
- Tudod jól hogy tőlem aludhatnál itt is. De az a lány kedvel téged. Talán olyan személyiség aki meg kapaszkodik az egyetlen jó dologban a másikban és nem ereszti a gondolatát hogy jó lehet az illető. Szerintem bollond is .- nevette el a végét
-Még fenn van ?- kérdeztem bátortalanul. Ne legyen ébren és akkor megyek. Összeszedem magam és az a jó valaki leszek akire vágyik. Vagy legalábbis igyekszem az lenni.
- Már alszik. Elég nehéz volt ágyba bújtatni.- nézet rám komolyan majd felugrott felrántott a földröl. Újra nyitotta az ajtót és bevágott rajta. Utánnam lépet majd így szólt- kezdődhet a tisztító kúra

_______________________________________________

Szervusztok emberkék!

Itt az új rész remélem tetszik.
!!Most oda figyeltem a helyes írásra!!!
Ha tetszett 10/? 🙄💩

Köszi hogy olvastad : mayaaking❤❤

L.J.'s gfriendWhere stories live. Discover now