Cap. 1

16 1 4
                                    

   Stiu, este greu sa treci printr-o despartire.. sufletul te doare atat de rau, simti ca esti neputincioasa si ca viata ta s-a sfarsit, ca totul a fost doar un vis, iar acum te trezesti afland ca traiesti un adevarat cosmar.
    Stati linistiti nu am trecut printr-o despartire cu un baiat, am trecut printr-o despartire cu tatal meu.. ei bine intr-un fel. Mai mult el si cu mama, dar stiti foarte bine ca mereu copii sunt prinsi la mijloc.
     Aseara mama si cu el s-au certat foarte rau din mai multe motive pe care normal ca trebuie sa mi le spuna si mie mama (Eu una stiu de ce, dar de fiecare data cand i-am spus mamei nu am avut dovezi, asa ca nu m-a crezut in total ), iar tata imediat cum s-au certat a fugit pe usa ca un adolescent prins   in pat de tatal fetei cu care tocmai ce era pe cale sa faca sex. Nu vreau sa ma bag in certurile lor sau discutiile repetate pe care tot le au de la un timp, doar ca, simt ca ceva intre ei nu mai functioneaza cum trebuie si sunt foarte ingrijorata ca aceasta familie se va destrama in curand. Tata fiind om de afaceri mereu sta plecat si o inseala pe mama. Stiu asta fiindca i-am vazut telefonul de cateva ori si am gasit numai mesaje indecente si dezgustatoare cu mai multe femei.

●Momentul in care tata a plecat de acasa. 13:15 seara ●

Vazand ca mama a izbucnit in plans m-am repezit sa o iau in brate luandu-i fata intre palmele mele deseori stergandu- i lacrimile ce se prelungeau pe obrajii ei.

-Nu crezi ca ar trebui sa lasam totul in urma si sa ne mutam de aici? Ne facem propria noastra viata amandoua incepand de la zero. Nu uita ca sunt langa tine orice s-ar intampla. O sa fie totul bine nu-ti fa griji.
Isi sterge lacrimile si ridicandu-se de pe canapea ma ia in brate strans.

-Vreau ce-i mai bun pentru tine, iar asta nu e locul potrivit in care sa cresti si sa fii linistita.

◇ 9 Ani mai tarziu (De atunci numai eu si cu mama fiindca pana la urma au divortat)◇

-Mama? Vezi ca ma duc in oras, te iubesc!
-Bine, ai grija de tine, si eu te iubesc!

  Ma indrept spre casa celei mai bune prietene. In seara asta voiam doar sa ies sa iau o gura de aer, dar se pare ca ea printr-un mesaj mi-a scrimbat imediat planul. (Mesajul fiind: Hai in club in seara asta, vreau sa ne mai schimbam putin rutina, plus ca am cunoscut 2 baieti draguti si se pare ca si ei vin in seara asta in club)

Am ajuns la ea, astept sa-mi deschida usa si sa iesim intr-un final.

-Buna Cate, de abia asteptam sa ies din casa in seara asta, oricum mama avea o intalnire deci nu puteam sa-i stric eu planurile.
-Stai linistita si ai mei ies in seara asta si ramaneam singura.. deci am picat super bine.

Dupa ce am mai schimbat 2-3 vorbe chicotind si razand, ne urcam in masina si plecam catre cel mai bun club din tot orasul.
  Ajunse acolo, ne indreptam spre bar pentru a comanda ceva de baut. (Prietena mea Cate e mai indrazneata ca mine, fumeaza, bea mult, cateodata le mai are si cu drogurile, ii plac aventurile de o noapte fiindca i-a placut foarte mult timp de un baiat care nu a avut nici macar un gand cu ea, dandu-i mereu sperante false vrand doar sa o aduca in pat si atat).
  Eu sa zicem ca sunt mult mai diferita de ea si ma refer la faptul ca eu nu fumez, nu beau extrem de mult, nu ma droghez si caut o relatie de lunga durata. Nu am facut niciodata sex cu un baiat deci practic sunt virgina. Pot spune doar ca astept baiatul potrivit pentru o chestie atat de delicata pentru mine. Dar cu toate astea, iubesc sa ies cu ea in clubul nostru preferat.)

  Barman-ul era nou, nu l-am mai vazut pana acum.  Uh..se uita la mine si baga privirea aia de curtator. Of Doamne ce sa fac in momentul asta?.. Sa ma duc la el si sa incep eu sau sa il las pe el sa ma bage in seama sa vad daca chiar ii plac?.. Dumnezeu cu mila de data asta.

-Hei
-Uh.. Hei si tie, cu ce te servesc?

  Oh nu.. ma scaneaza din cap pana in picioare cu zambetul lui pervers. Poate nu trebuia sa-mi iau rochita asta asa de stramta pe corp.

-Surprinde-ma.
-S-a facut!

Imi zambeste in continu' nu stiu ce sa fac si cum sa ma comport. Imi este atat de teama ca am sa o dau in bara. (Daca va intrebati unde e Cate, am pierdut-o de cateva minute in multimea de oameni. Eh nu-mi fac griji se descurca ea).
   Baiatul asta ma cam face sa ma simt ca o pustoaica si nu e bine asa ca trebuie sa ma adun.

-Si.. cum te cheama?
-Ma cheama Destiny, pe tine?
-Jack, incantat de cunostinta si pot spune ca ai un nume foarte frumos. Desigur ca si tu esti o fata foarte frumoasa.
-Multumesc mult, si tu ai un nume frumos.
-Te pot intreba cati ani ai?
-Ghiceste
-Hm.. 19?
-Mai pune inca un an.
-20? Multi inainte, mie cat imi dai?
-Pot spune ca arati de 22 de ani maxim.
-Si la mine mai pune inca un an.
-Atunci suntem chit.

Am inceput sa conversam super bine, sa chicotim si sa ne zambim, atingem.. nu ma mai simt asa de agitata, plus ca incepe sa-mi placa sa stau de vorba cu el. Niciodata nu am venit in club si am stat numai la bar.

-Auzi? Termin tura in 30 minute vrei sa mergem la un pahar de vin la mine dupa, desigur daca nu esti destul de ametita dupa cele 4 shoot-uri? 

Of Doamne ce intrebare este asta? Baiatul asta are de gand sa ma duca la el acasa, sa facem sex apoi sa ma lase a 2-a zi. Nu se poate sa ma duc sa fac asta deci am sa-i spun ca nu merg.

-Bine s-a facut, astept aici si nu sunt beata ca sa stii. Ma imbat greu.
-Atunci o sa am nevoie de mai multe pahare de vin.
-Poftim?
-Nimic, asteapta-ma aici

  Ce puii mei femeie? Tu nu stii sa spui nu? Si ce e cu vinul si faptul ca eu nu ma imbat repede? In fine las-o asa.. Trec cele 30 minute si acest Jack ma ia de mana conducandu-ma la masina. Imi deschide portiera apoi se grabeste sa intre si el in masina. Plecam si ajungem la o casa, nu prea mare dar nici prea mica. Oricum aflasem pe drum ca locuieste singur fiindca de mic nu stie nimic despre parintii lui.
  Intru pe usa cu pasi mici uitandu-ma in stanga si in dreapta curioasa. El tot se uita la mine foarte atent examinandu-mi fiecare miscare a corpului pana ce neputand sa mai aiba rabdare...

Hei! M-am intors cu o noua carte si cu noi idei. Sper sa va placa, mi-a fost atat de dor sa scriu. 😊 sa-mi scuzati greselile gramaticale. **un noua capitol o data la 2 zile**.

DestinyWhere stories live. Discover now