24⚡

2.2K 126 240
                                    

Jimin MiCha'nın belini kavrayarak kendine çekti öpmeye devam etti hayatında yaşadığı en güzel his kesinlikle MiCha'yı öpmekti .

Ellerini MiCha'nın belinden çekip yavaşça omuzlarına çıkardı ve kumaşı ittirdi. Bornoz yerle buluşurken Jimin yeniden MiCha'nın belini kavradı.

Yavaşça yatağa doğru hareket etmeye başladı. MiCha'nın çıplak sırtı soğuk yatakla temas ederken Jimin dudaklarını ayırmış ve yatakta doğrulmuştu. Üzerindeki tshörtü çıkarıp tekrar MiCha'nın üzerine yöneldi.

Kafasını MiCha'nın boynuna gömerken MiCha kollarını Jimin'in boynunda birleştirdi. Jimin dudaklarını MiCha'nın boynuna bastırdığında MiCha'nın beli gerilmişti.

Jimin:şişşt..

Derken elleri MiCha'nın saçlarına gitti.

MiCha:J-Jimin!

××××××××××××××××××××××××××××

Jimin yavaşça gözlerini araladığında ilk gördüğü şey tavan olmuştu bir süre durup düşünmüş, ardından gözlerini kolları arasında uyuyan bedene çevirmişti.

Açık saçlarını yüzüne dağılmış, kirpiklerinin gölgesi yanaklarına düşmüş, göz altları dün gece uyulmadığı için hafif çökmüştü. Derin bir uykudaydı. Jimin önündeki güzelliği izledi. Eğilip dudaklarına bir öpücük kondurduktan sonra MiCha'nın bedenine sarılı kollarını çekmiş ve yataktan kalkmıştı. Elleri ile yüzünü sıvazlayıp saçlarını karıştırdı. Yerdeki şortunu alıp üzerine geçirdikten sonra ayağa kalktı banyoya girdi.

Banyodaki işini hallettikten sonra mutfağa yöneldi. MiCha için bir şeyler hazırlarlarsa iyi olacaktı. Mutfakta bir şeyler hazırlarken bir süre sonra beline dolanan kollarla gülümsedi.

Jimin: güzelim?

MiCha yanağını Jimin'in omzuna yaslamış huzurla gözlerini kapatmıştı.

MiCha:Min geliyor.

Jimin MiCha'yı görebilmek adına arkasını döndü. MiCha'yı kollarının arasına aldı. Min yokken ev çok sessizdi.

Jimin:özledim gelsin

Sarılmalarını bozan zil sesi oldu. MiCha Jimin'den ayrılıp kapıya doğru ilerlemeye başladı. Kapıyı açar açmaz kendisine koşan Min'i kahkaha atarak kucağına aldı.

Anne oğul sıkı sıkı birbirlerine sarıldıktan sonra Min annesinin yüzünü kapatan saçları omuzundan geriye atıp öptü annesini.

MiCha da oğlunu öptüğünde artık kapıda oğluyla kendisinin hasret gidermesini bekleyen 6 adama odaklanabilmişti.

MiCha: ne dikiliyorsunuz gelsenize.

Üyeler sıra sıra içeriye girerken Min MiCha nın boynundaki ellerini sıklaştırdı.

Min:Anne ben seni çok özyedim

MiCha Min'in bembeyaz boynuna derin bir öpücük bırakmıştı.

MiCha:bende seni çok özledim küçüğüm
Min:babam neyde?

Derken birden annesinin kollarından çekilmesiyle çığılık attı. Kendisini bir anda babasının kollarında bulunca rahatladı. Küçük kollarını Jimin'e sararken konuştu.

Min:beni çok koykuttun baba

MiCha salona ilerlerken Jimin 'de Min'in yumuşak saçlarına öpücükler koya koya peşinden gitti.

Suga:hadi gidiyoruz

MiCha kendini koltuğa bırakırken kaşlarını kaldırarak konuştu.

MiCha:nereye?
JHope:Bilmiyoruz Min söyleyecek

TESADÜF 2 Where stories live. Discover now