1. bölüm

28 2 0
                                    

Bazılarının  hikayesi doğmadan başlar. İstenmeyen çocuk olarak . İşte Alpaslan'ın mücadelesi anne karnında başladı. Bitmek üzere olan bir evliliği  onun yüzünden bitmemişti , bitirememişlerdi . Alpaslan'ın annesi Güler hanım sarışın siyah gözlü güzel bir bayandı. Alpaslan'ın babası Agah Bey varlıklı bir ailenin tek oğluydu, kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli bir adamdı. Agah bey ve Güler hanım üniversite de tanışıp bir yıl sonra evlenmişlerdi.


 Anlaşılan Güler hanım ,Agah bey tam tanıyamamıştı  yada Agah bey kendini öyle tanıtmıştı. Güler hanım ,Agah beye çok aşıktı . Evlendikten sonra Agah bey evrim geçiyordu. Güler hanım inanamıyordu. O anlayışlı, güzel davranan, sarılan ,koklayan ve öpen kişi gitmişti. Yerine  Güler Hanıma bağırıp çağıran , itip kakan ,umursamayan ve insan içinde Güler hanımı rezil eden biri gelmişti. Güler hanım dayanamıyordu . Karşısına  Agah beyi alıp konuşmaya karar vermişti. 

"Ben seni tanıyamıyorum Agah ""Ne varmış bende abuk subuk konuşup beni sinirlendirme Güler !.""Bak işte bana  hep bağıran çağıran  bu karşımdaki adam.""Ne bekliyordun benden!!""Beni seven sarılan koklayan adam gitti ve bu adam geldi . Cani!!""Ben böyleyim kabul et.""Etmiyorum ."" Ben senin kocanım."" Artık değilsin !"  Dedi Güler hanım . 

O gün ilk dayağını yedi Güler hanım . Agah bey o kadar dövmüştü ki bayıltmıştı kadını . Bir süre sonra uyanmayınca Agah bey korkup hastaneye götürüyordu ki  o esnada , Güler hanım uyanıp arabanın kapısını açıp kaçmaya başladı . Agah bey de  peşinden koşmuştu fakat  karanlıkta  gözden kayboldu Güler hanım .Agah bey adamlarına sinirle  emir verdi. 

"Karımı  bulmadan geri gelmeyin."

"Emredersiniz!!"  Diye bağırmıştı korumalar .

 Güler hanım karanlıkta tek başına yürüyordu. Bacağı çok ağrıyordu büyük ihtimalle arabadan atlayınca üzerine düşmüştü .  Ormanın içinde  Güler hanım iyice kaybolmuştu. Kendi kendine konuşmaya başlamıştı Güler hanım.

"Allah'ım ne olur bana yardım et. Nasıl çıkacağım  bu ormandan . Ne olur  yardım et." Güler hanım bir iki saat sonra ormandan çıkmıştı. Sandı ki Agah bey onun peşini bıraktı. Güler hanım kurtuldu zannetti. Ne yazık ki hala Agah beyin adamları Güler hanımın peşindeler idi. Güler hanım ana yola çıktı.Ve buradan geçen tek bir araba ile kaçma planları yaptı. Arabanın şoförüne otogara gitmek istediğini söyleyecekti. Parası da yoktu. Ne yapacaktı. Şuradan bir kurtulsa başının çaresine bakacaktı. Biraz zaman geçtikten  sonra araba geçer farlarını gören Güler hanım arabanın önüne atıldı fakat araba onu almadı ve basıp gitti. Birkaç araba daha geçti faka Güler hanımı hiç biri almamıştı. 


" Ne biçim insanlar var  yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmiyorlar . İnsanlık bitmiş kimse kimseye yardım etmiyor korkuyorlar. Aslında doğru düşünceleri gece yarısında yolun kenarında bir kadın üstü başı çamur kimse almaz korkmuşlardır" Biraz düşündükten sonra  Tekrar söylenmeye başladı " Peşimde biri var sanıp benle beraber kendilerine öldürürler diye korkmuşlardır. Bende olsam almam haklılar ." Sonra bir araba daha geliyordu. Güler hanım önüne atladı Ve  bağırmaya başladı.

"Dur! Dur!"

"Sonunda bulduk Güler hanım sizi."" Olamaz Hayır! İmdattt!!!"


Bağırarak kaçmaya başlamıştı Güler Hanım . Korumalar onu yakalamıştı. Zorla arabaya bindirdiler  Güler hanımı Agah beye götürmüşlerdi. Korumalar o kadar vicdansızdı ki Agah bey onu ölesiye döveceğini biliyorlardı. Bile bile götürmüşlerdi Güler hanımı . Agah beyin önüne atmışlardı Güler hanımı .Agah bey konuşmaya başlamıştı. O pis gülüşünü sergileyerek , "Hoş geldin karıcım.""Allah belanı versin.""Niye bu kadar sinirlisin""Ruh hastası manyak! Sen bana yaptıklarını unutun mu?""Ne yaptım ki karıcım"" Sen ne kadar şerefsiz sen ne adi ne kadar onursuz gurursuzsun."  Ve bu sözlerle  ikinci dayağını yemişti Güler hanım . Öldüresiye  dövmüştü cani adam  . Güler hanım yerde yığılmış kalmıştı

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Geçmişin KırıntılarıWhere stories live. Discover now