Capitolul VIII

2.6K 241 44
                                    

Dupa o luna cu Luke acasa toata lumea s-a obisnuit. Luke s-a obisnuit cu Astrid si a invatat cum sa aibe grija de copilul lui. Beth era extrem de fericita ca in sfarsit sunt o familie, chiar daca de fiecare daca cand plecau avea emotii, trebuia ai aibe incredere in ei.

Beth era in bucatarie cu micutul si incerca sa il hraneasca cu mancare de bebelusi. Doctora i-a recomandat sa incerce sa il obisnuiasca si cu altceva decat lapte. Luke statea sprijinit de masa si si-a scos pistolul sa verifice cate gloante mai are.

-Luke!! Nu in fata lui Astrid!

Fata i-a pus mana la ochi copilului care incepea sa se agite. 

-Nu e ca si cum o sa isi aduca aminte ce a vazut cand avea 4 luni, a ras.

-Ti-am spus ca nu vreau sa creasca printre arme si...

-Stiu, ai dreptate, imi pare rau...

Luke si-a bagat arma la spate si s-a dus sa o sarute pe obraz incet. Facea asta destul de des, dimineata cand se ii dadea o ceasca de cafea, cand il lua pe Astrid sa il hraneasca, cand pleca de acasa, cand se intorcea, seara dupa ce isi puneau copilul la somn si urmau sa se culce si ei.

Dupa ce Luke s-a retras si arma era ascunsa, Beth si-a intors atentia la copilul din fata ei. Era liniste cu exceptia sunetelor lui Astrid de nemultumire din cauza mancarii.

S-a auzit o masina franand brusc in fata casei. Capul lui Luke s-a indreptat imediat spre geamul din living, dar era prea departe sa observe ceva. Linistea a fost rupta de foc de arma. Beth a tipat si primul lucru pe care l-a facut a fost sa il ia pe Astrid in brate. Luke a pus o mana peste corpul ei si s-au lasat in jos dupa peretele care despartea bucataria de living, in timp ce gloantele continuau sa loveasca locuinta. Luke si-a scos pistolul si a tras piedica.

-Stai aici! a tipat.

S-a ridicat si a inceput sa raspunda si el la impuscaturi. Ashton si Michael erau la geamul dintr-un dormitor si trageau in masinile si oamenii care i-au atacat.

-Luke! Sunteri bine? a tipat Ashton.

-Da! Continuati sa trageti!

Calum era si el tot jos ascuns la geamul din living dar a ramas fara gloante. A bagat o mana sub canapea si a gasit o cutie cu munitie alaturi de un alt pistol. Sunetele de arme care se descarcau erau asurzitoare, iar Astrid plangea cat de tare putea din plamanii sai mici. Cu lacrimi pe fata Beth incerca sa isi linisteasca bebelusul. In jurul lor erau cioburi de la geamuri sparte si chiar bucati din peretii acum distrusi cu gauri in ei.

-Unul e jos! s-a auzit Michael de sus.

-Eu am impuscat altul! a tipat si Luke.

Avand in vedere ca cei care i-au atacat erau afara si mai expusi, erau mai usor de lovit. Un baiat a coborat din duba neagra si a luat ranitii, nu se stia daca mai erau in viata. Apoi a urcat si masina a plecat la fel de repede cum a venit. In jur era acum liniste, plansetele lui Astrid singurele care ocupau camera. In distanta se auzeau sirenele masinilor de politie. Totul a durat doar cateva minute, dar asta a fost destul incat sa ii sperie pe toti. 

Luke a fugit pana la Beth si a imbratisat-o de la spate in timp ce plangea incet, trebuie sa fie tare pentru copilul ei, el plangea destul cat pentru toti. 

-Shh.. Astrid, gata, mami e aici...

Ashton si Michael au coborat scarile in timp ce masinile de politie ajunsesera in fata casei. Agentii au coborat si au scos imediat armele.

-Potilia! Lasati armele si iesiti cu mainile sus! s-a auzit de afara.

Calum, Michael si Ashton au fost primii care au iesit exact asa cum au spus politistii. Apoi incet Luke a ajutat-o pe Beth sa se ridice, si cu o mana in jurul ei au iesit din casa.

-Am zis cu mainile sus!

Luke nu i-a ascultat insa, familia lui avea nevoie de el. Politistul a mai tipat inca odata.

-Hei! Potoleste-te! Are un copil in brate, plus ca noi am fost cei atacati aici! s-a restit Ashton.

Fiecare a fost abordat de cate un politist pentru a lua declaratii.

-Domna, vreau sa imi spuenti ce s-a intamplat.

Beth a tresarit si s-a uitat cu ochii mari in in lacrimi la omul din fata ei, strangand bebelusul la piept, speriata sa nu i se intample ceva.

-Hei, las-o in pace! a tipat Luke.

-Stii procedurile, Luke, trebuie sa...

-Nu! La dracu cu procedurile! A trecut prin destule!

A tipat la seful departamentului de politie. Se cunosteau destul de bine, aveau istoria lor. Barbatul a dat din cap intelegand situatia. 

-Ok, hai cu mine sa imi explici.

Dupa ce s-au retras ca sa nu mai fie auziti de nimeni Luke a inceput sa ii spuna.

-Uite, astia au fost oamenii lui Daryl, am avut niste neintelegeri cu ei.

-Si au venit sa se razbune?

-Nu, sunt sigur ca nu. Asta a fost doar ca sa ne ameninte!

-Crezi ca o sa vina ceva mai mare? a intrebat ingrijorat barbatul.

-Nu daca fac eu ceva mai intai...

Rotitele deja incepuse sa se miste in capul lui, un plan era deja in formare. Mali a oprit masina si a coborat repede speriata. A sarit in brate lui Ashton si l-a tinut strans fericita ca e intreg. L-a sarutat puternic pana cand Calum si-a facut prezenta. Aceasta i-a dat drumul iubitului sau si si-a luat fratele in brate.

-Ce s-a intamplat?

-O masina a venit si au inceput sa traga in noi.

-Daryl? a intrebat fata.

Calum a dat incet din cat. Mali a vazut-o pe Beth atat de neajutorata si singura asa ca s-a dus la ea.

-Vrei sa il iau eu? a intrebat incet.

Fata a dat din cap ca nu si a pus o mana pe capul bebelusului leganandu-l dintr-o parte in alta. Mali a inteles ca era inca in stare de soc din cauza celor intamplate si a haosului cu politisti de acum. 

-Ok, o sa ma duc sa iau cateva lucruri din casa pentru copil, o sa stati cu totii la mine o perioada.

Beth a dat incet din cap in timp ce Astrid incepea sa devina obosit. Luke s-a apropiat de cei doi incet, cu parere de rau, se simtea vinovat pentru cele intamplate.

-Beth, lasa-l la mine, a intins mainile spre copil.

Aceasta a dat din cap ca nu, nu voia sa ii dea drumul.

-Scumpo, a oftat, stii ca ai dureri de spate si il tii in brate de cand...

Nu mai putea sa continue. Beth a realizat ca avea dreptate, avea dureri de spate. Asa ca i-a sarutat fruntea lui Astrid si i l-a dat singurei persoane in care mai avea incredere in acest moment, Luke, tatal copilului ei.

A/N

Nici nu o sa mai caut scuze, scoala imi ocupa tot timpul si in putinul timp liber dorm -__- si ziua si noaptea

DEAR YOU E NOUA MEA POVESTE IN ENGLEZA!!! 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 03, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dark Shadows II Luke HemmingsWhere stories live. Discover now