•16•

2.7K 56 3
                                    


,,Tak fajn, já jdu taky" s holkama jsem se rozloučila a šla domu.

Domů jsem došla asi v půl 2 takže pohoda.Rychle jsem si šla dát sprchu.Ani nevím v kolik ten zápas začíná,ale Selena to určitě bude vědět.Percy je někde už s klukama takže mám klid.

Šla jsem se rovnou i převléknout.

Šla jsem se rovnou i převléknout

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Venku je pořád strašný vedro.A já se nehodlám upéct.Takže mám super volbu.I když já a bílá není někdy nejlepší.

Bylo asi půl 3 a já se vydala k cukrárně.V uších jsem měla sluchátka takže cesta mi uběhla rychle.Všechny už tam stáli.A o něčem se bavili.

Stella

Selena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selena

Selena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lea

,,Tak jdeme?" Zeptala se Lea ,,Jdeme!" Zavelela Stella a všechny čtyři jsme se vydali na zápas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Tak jdeme?" Zeptala se Lea ,,Jdeme!" Zavelela Stella a všechny čtyři jsme se vydali na zápas.

,,No podívejme se kdo přišel" řekla Sel a kývla hlavou směrem k Emmě. ,,No to si děláš prdel" koukala jsem se na Emmu který byla vidět celá prdel.Samozřejmě měli uplé kraťasy a šli jim ještě víc vidět kozy.

Ani ne za chvíli přišli kluci na hřiště.My jsme si sedli a pozorovali je.

                                                                                         X
Za celou dobu se Emma koukala po Dallasovi jako na nějakou kořist.Nic neobvyklého.

,,To byl celkem celkem dlouhý zápas" protáhla jsem se. ,,Jo to máš pravdu" Odpověděla mi s úšklebkem Lea ,,Apoň všichni žijí" mykla rameny Selena a všechny jsme se zasmáli  ,,Počkáme na kluky venku?" ,,Jasně,co kdybychom si zašli do klubu?" Nabídla nám Selena. Jo je to takový ten pařící typ.

,,Moc se-" achjo.Proč mi furt někdo musí skákat do řeči?

,,Jasně že jo!" Ozvalo se za mnou a já se otočila,samozřejmě jsem si musela skousnout spodní ret.Dallas byl bez trička no všichni. ,,Kde jste nechali trička?" Řekla jsem se smíchem ,,Neříkej,že takhle to není hezčí" řekl s úšklebkem Mattes a všichni začali pózovat.

Já a holky jsme se na sebe podívali a vyprskli smíchy. ,,Tak fajn.Už si to vezměte na sebe nebo si tu všechny holky ukousají ret" projela jsem všechny holky pohledem,hlavně po těch co po nich čumí ,,Neříkej,že žárlíš!" Vypískl pobaveně Cameron ,,A měla bych?" řekla jsem ironicky.Samozřejmě Dallas se usmíval jako sluníčko jenom k tomu chyběla žlutá barva.

,,Lidi já nejdu. Musím si ještě zabalit" všichni se na mě podívali ,,Bellooo...." ,,Ne.Mějte se" poslala jsem jim vzdušnou pusu a rychlým krokem se vydala domu.Do uší jsem si pustila písničky a přemýšlela o blbostech.Třeba proč mají ptáci křídla.Proč zajíc skáče.A proč třeba má pes tlapky a ne ruce?

Ani ne po chvilce jsem byla už doma.

,,Jsem doma! A žiju! Bracha se vrátí nevím kdy" zařvala jsem a mezitím si sundavala boty.,,Ahoj zlatíčko" pozdravila mě mamka z obýváku ,,Ahoj,kde je táta?" Zeptala jsem se protože v tuhle hodinu už sedí na gauči a nadává na zápas jaký to jsou idioti. ,,Ještě se zdržel v práci.Dneska tam mají lítačku.A zítra ráno vás nemůžu odvést k autobusu,takže se tam dostanetesamy.Ráno s tatínkem už budeme pryč.A hlavně si to v N.Y. Užijte ano?" Vychrlila na mě ,,Jojo.Tak ahoj" dala jsem jí pusu na tvář a rychle jsem zalezla do pokoje.Začala jsem pomalu balit.

Netuším jak ale ani ne po chvilce jsem usnula.

,,Kurva! Bello vstávej.Zaspali jsme!" Vtrhl mi do pokoje Percy. ,,Kurva!" Okamžitě jsem vylezla z postele a hodila první věc na sebe co byla ve skříni.Vlasy jsem si nechala rozpuštěné jenom nahoře jsem si udělala drdol.

Vlasy jsem si nechala rozpuštěné jenom nahoře jsem si udělala drdol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bracha už byl hotový takže nám vzal kufry.A já si rychle vzala boty,a vyšla k autu.

,,Pane bože Percy! Chceš nás zabít?!" Řekla jsem naštvaně a pořádně se držela sedačky. ,,Mlč. Už jsme tady" rychle zaparkoval.Vzali jsme kufry a běželi k autobusu.

,,Jsme tady!" Řekla jsem s úlevou ,,No to je dost" řekla se smíchem Selena. ,,Kufry jsou už v autobusu" přišel k nám Percy. ,,Takže děti! Všichni si nasedněte do autobusu a usaďte se!" Řekl nám ředitel,stoupl si ke dveřím.Od všech si psal jméno na papír.

Konečně jsem si sedla.Všichni jsme seděli vzadu. Cameron vedle mě zprava a zleva Stella.

Hned co jsme vyjeli jsem usla.

X

,,Bello vstávej" někdo mě pohladil po tváři.A já si hlavu zabořila do něčí hrudě. Hned jsem otevřela oči ,,Jak dlouho jsem spala?" Rychle jsem zvedla hlavu ,,Asi...3 hodiny?"řekl se smíchem Cameron.Někdo spal někdo se bavil a nebo byli na telefonu.Málo kdo si třeba četl.

,,Proč jsi mě vzbudil?" zívla jsem si ,,Protože se nudím.A nebaví mě koukat na spící Bellu která slintá na mém triku" vykulila jsem oči ,,Ježíši...To víš na idiotech se slintá dobře" naklonila jsem trochu hlavu a usmála jsem se nevinně.

,,Ty jsi ale brepta" podal mi deku a já protočila oči ,,Díky" a zabalila se.

,,Lépe to říct nejde?" řekl se smíchem.

,,Ne.Jinak kde jsi nechal Emmu?" zeptala jsem se ironicky.

,,A ty zase Chrise?" podívala jsem se na něj s povytaženým obočím.To myslí vážně? Proč on? Proč ne třeba...Kurva nevím..

,,Jsi nějak zmlkla" protočila jsem očima a víc se zabořila do sedačky ,,Dobrou" poslední slovo co jsem řekla. A upadla do říše snů.

Těším se na všechny v té škole,teda krom Amélii.Vím že se bude určitě pokoušet svést Camerona,což nesmím dovolit za žádnou cenu.Ta svině teprve pozná o jakou potvoru přišla.

Fake love [Cameron Dallas]Where stories live. Discover now