38

752 60 27
                                    

sabah kalktığımda yatağımda değildim . etrafıma bakındığımda buranın benim odam olmadığını anladım . nerdeydim ben ? siyah renkteki duvarlar , tam tepemde olan yüksek volttaki lamba  ve kafamı yana doğru çevirdiğimde biraz ilerde ki sandalyede oturan maskeli adam beni germeyi başarmıştı . ne yapacağımı bilmiyordum. tam yataktan doğrulmaya çalışacağım anda kalkamamıştım . ellerim , ayaklarım yatağa kelepçelenmiş durumdaydı . tek yaptığım şey yattığım yerden yardım çığlıkları atmaktı ama nafile . adam sandalyeden kalkmış ve bana doğru ilerliyordu . iyice tedirgin olmuştum , elim ayağım birbirine dolanmıştı. yatağın yanına gelince cebinden çıkardığı çakı ile artık kaçamayacağımı anlamıştım. çakıyı açtı ve yüzüme doğru eyilmeye başladı . ben o anda dona kalmıştım sadece adamın soğuk bakışlarına bakıyordum. bıçağını boğazıma dayamıştı. ona yalvarıyordum , isteyeceği her şeyi vereceğimi vaad ediyordum fakat işe yaramıyordu . o beni takmıyordu , bıçağı hızlı bir şekilde iki eliyle kavradı ve tam göğüs hizama gelecek şekilde yukarı kaldırdı . sadece bağırıyodum , aynı hızla bıçağı aşşağı doğru indiriyordu ki yataktan bağırarak fırlamam bir oldu . nefes nefeseydim çok şükür sadece bir rüyaydı. korkunç bir rüya. hala etkisindeydim
Kendime gelmek için komidinde duran bir bardak suyu elime aldım ve yudumlamaya başladım.biraz olsun iyi gelmişti . Yataktan yavaşça kalktım ve lavaboya doğru ilerledim.rutin işlerimi hallettikten sonra üzerime

rutin işlerimi hallettikten sonra üzerime

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bunları giydim . Ahh hala aklıma geldikçe ürküyorum resmen gerçek gibiydi. Hemen aşağı inip herşeyi onlara anlattım. Hepsi pür dikkat beni dinliyordu. Sözümü bitirince ise hiç beklemediğim bir şey oldu . Cidden 😒 . Beni anlıyorlar sanmıştım ağzımı kapatır kapatmaz gülüşü ile ünlü olan kahkaları ile birlikte kendisiyle bizde yeden yere atan canınımız jiminimiz bombayı patlattı 😡 çok komik bir şey anlattık sanki .

Ona olan sinirli bakışlarımı gönderdikten sonra kaşlarını çatarak ağzına görünmez bir fermuar çekti . Sadece gülümsedim. Kahvaltımızı yaptıktan sonra şirkete gittik yine normal bir gün olacağını bekliyorduk fakat bugün bizi bekleyen başka bir şey vardı . Menejerimizin anlattığına göre bir canlı yayın olucak ve bu canlı yayında sadece biz olmayacağız nct 127 ve Exo da olucak çok heyecan verici bir şey değilmi ? Her kes etrafta koşuşturuyordu. Stilistimiz gelmişti ve ellerimize her zamanki gibi hazıradığı kıyafetleri tutuşturdu . Ama ben bunları giymek istemiyorum ki . Üzerimde ki kıyafetler gayet güzel .

- ben bunu giymek istemiyorum . Üzerimdekiler gayet güzeller bence .

Stilist

Hayır hepiniz uyumlu olmalısınız.

- bir dakika uyum diye bir şey görmüyorum ben .herkes farklı renklerde takılıyor benimki de bu olsun  işte lütfennn .

Stilist

Hayır olmaz !

- yaa banane ben bunlarla giyicem .

Stilist

SANA HAYIR DİYORUM SOO MİN . LÜTFEN  dediğimi yap .

SG

Sen kime bağırdığını sanıyorsun . Haddini aşma !!

Stilist

Giyiminizden ben sorumluyum ben dersem o olucak . Git ve üstünü giyin soo min .

SG

Hayır giymiycek hatta bende giymiyorum  . Anladınmı ?

Siniden kudurumuş olacakki bir şey söylemeden gitti . Bize se arkasından gülüyorduk 😆 .
Suga Hyunga sarıldıktan sonra hep beraber arabaya doluştuk stüdyo ya doğru yola koyulduk biraz uzak olduğu için yol uzun sürmüştü . En sonunda arabadan indik ve içeri adımımızı attık .

♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Evet arkadaşlarrr karne günü geldi çattı ne alıyoruz bakalım . Yazarınız çok çalışkan olduğu için takdir alıyor.

Bölümün devamı yine bir işim olmaz ise yarın gelicek .

Sizce uzun bölümler atıp hafta da bir mi ? Yoksa

300 - 400 kelimelik kısa bölümler atıp en geç 2 günde bir mi ?

Yorumlarınızı bekliyorum iyi gecelerrr 😙😙

Saranghae 8. Üye (BTS)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin