21

176 18 14
                                    

Barnes'ları stark endüstrilerindeki binama getirmiştim ki bu arada o binaya kalem derim hep. Neyse onlara açıklama yapmaya hazırlanıyordum.
Bucky: Natalia ruh taşını almak için kendini feda etti. Geri gelmesi imkansız.
Bucky nin umutsuzluğu içimi parçalamıştı. Logan ve Dawn da ise bu umutsuzluk yoktu. Onlar beni tanıyorlardı. Onlarda sadece merak vardı. Hemen önümdeki cam yazı tahtasına beyaz kalemimle ruh taşı yazdım.
Fallon: Buradaki anahtar kelime ruh taşı.
Yazdığım kelimeyi defalarca daire içine aldım. Ve devam ettim.
Fallon: Red Skull ruh taşını almak için ruh vermelisiniz demişti Clint e. Ve o ruhu vermenin yolu belli bir uçurumdan atlamak. Yani ölmek demiyor asla da demedi. Dikkatle dediklerini analiz edersek ruhunun orada hapsolduğunu anlayabiliriz. Ve o belli uçurumdan atlamak sadece oradan atlamak gerekiyor. Ya oradan atlarken ruhu ruh taşının içine giriyorsa?
Bucky: Bu sadece bir ihtimal. Doğru olsa bile....
Kaptırmış gidiyordum. Tahtaya kırmızı ile Wanda ve zihin taşı yazıp aralarına bir ok çizdim.
Fallon: Wanda. O güçlerini başka bir sonsuzluk taşı olan zihin taşından alıyor. Sonsuzluk taşları birbirlerine bir şekilde bağlı olmalı. Diğer türlü bu kadar güçlü olamaz. Wanda ruh taşı ile aramızda bir köprü olmayı kabul etti. Güçleri zihinden geldiği için zihinlerimiz ile onu bulabileceğiz. Bedensel bir zarar olmayacak.
Bucky: Bunu başarabilir misin?
Fallon: Biraz da yardımla. Harley benim için gerekli şeyi toplamaya gitti bile. O geldiğinde gerekli kişileri de toplayacağım ve Natasha yı kurtaracağız.

Durmu anlattıktan sonra laboratuvarıma geçmiş bir kaç tane not alıyordum. Logan yanıma geldi.
Logan: İşe yarayacağından emin misin?
Fallon: Hayır. Asla emin olamazsın zaten. %99.97 ihtimal var işe yaraması için.
Logan elimi tuttu.
Logan: Ben sana güveniyorum.
Sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım. En yakın arkadaşım Dawn olmasına rağmen Logan ile de birbirimizi çok iyi anlıyorduk. Belki de onunla daha fazla benziyorduk. Bilmiyorum. Ama onunla da aramda asla bozulmayacak bir bağ vardı. Beraber büyümüştük sonuçta. Sonunda ayrıldığımızda ona bir soru sordum.
Fallon: Baban ve Dawn nerede?
Logan: Terastalar. Babam hala durumu hazmetmeye çalışıyor. Sen kimleri çağıracaksın?
Fallon: Babama tanıdık bir kaç yüzü. Sadece o kadar. Hata yapmamak için.
Logan: Hata yapmayacağını biliyorum Fallon.
Fallon: Umarım haklısındır.

LegaciesWhere stories live. Discover now