MSP

54 1 0
                                    

Öncelikle MSP'nin açılımı Movie Star Planet oynayın bence. Ismimi veriyim belki arklk falan yollarsnz. Dark Azra. Espiri ypmcm. Bu arada bu hikayedeki herşeyi gerçekten yaşadım. Ve bütün kahramanların gercek kamkilerim olduğunu bilmelisiniz. Vote and yorum plizzz...

MSP kısaltılması nı Yağmur KAMQIM sevmiyor. Çünkü:

Miray

Sıla

Pınar

Bu 3 silahşörler Emre karşimizin arkasnda dolaşan zürdüqler. Yağmur işte sevmiyo bunları. Neyse. Tamam hikayeye geçiom.

Tamer 2 gün gelmedi okula. Sınıfımız o kadar sessizdi ki... öğretmenimiz bile bizim sınıfa aferin dedi. Tabi ben onları susturana kadaaar... göbek bağım çözüldü. "Laaaàn amk oturun yhaa bi bitmediniz yhaa bi susun yha... Bi koşma. Bak dinliomu. Terbiyefis tavuk. Al işte sıradan düştü. Maaaaal. Slk msn olum sen? Doru düzgün otur. Fikret shad up! Do you understand Turkish? Hobaaa öğretmen gelio bi susun. Oh be sustunuz...". Öğretmen geldi.

Neyse derse gectik. Hoca derse geciodu. Yerimizi değiştirdi. Berkincan'ın yanına oturttu hoca beni. O da bnm anasınıfı arkm çıktı. Al işte. Çocuk sessiz yhaaa. Bna " Sizin  sınıf hep böyle sapıkmıydı?" Diye sordu!.? Allah bna sizi sırayla mı yolluyo bu ne yhaa!? Sonra zil çaldı. Sonra teneffüse çıktık. Yine zil çaldı derse geçtik. Resimdi seçmeli ders. Biz orda kopup alemlere aktk. Sonra zil çaldı sıraya girdik Istiklal Marşı falan eve gittik öyle... Eve gidince bn sövmessem olurmu? Sülalelerinden girip 7 cetelerinden cktm. Bye hepinizin bayrami mübarek olsuuun!!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 05, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Eski OkulumWhere stories live. Discover now