2.BÖLÜM

198 15 3
                                    

Uyandığımda telefonumdan bir sürü bildirim geliyordu. bende hemen elime alıp kimden diye bakmaya başladım. sosyal medya sallanıyor resmen- BİR DAKİKA NEEE!!!

Bütün BTS fan sayfaları bunu konuşuyor. BTS'e yeni bir üye gelecekmiş ve cinsiyet belirtilmemiş. kalıtıp katılmamak arasında kaldım ilk başta sonra biraz düşündüm aslında dansım harika sesimde güzel ben neden katılmıyorum ki. 

Hemen bir ses ve dans videosu gönderdim.

Açıklama kısmında sonuçların 1 hafta sonra açıklanacağı söyleniyor. O zamana kadar bekleyecek miyim yani ama kazanacağımdan emin değilim binlerce A.R.M.Y var ve eminim çoğu katılmıştır. katılamayanlar ise Güney Kore'ye gitme imkanı olmayanlardır. hem eminim benden daha güzel dans eden ve daha güzel şarkı söyleyenler vardır. o yüzden hemen umutlanmayacağım. 

Her neyse ama annem benim Güney Kore'ye gitmeme izin vermez ki off lanet oldun yada olmasın ben onu ikna etmenin bir yolunu bulurum ehehe :) :) :)

Hemen üzerimi giyindim. ve peruğumu taktım. Albino hastası olduğumdan dolayı saçlarım beyaz ve boya tutmuyor. bunun yanı sıra kaş ve kirpiklerimde öyle ama ben onları makyajla hallediyorum.

kahvaltımı yapıp çıktım bu sefer.

okula geldiğimde bütün oppacılar ve A.R.M.Y ' ler yeni gelecek olan üyenin kız olmamasını istediklerini söylüyorlardı...

İSTENMEYEN ÜYEOnde histórias criam vida. Descubra agora