Capitolul 25

266 11 0
                                    

•Angela POV•
"Când iubirea-i potrivită, calea nu poate fi greșita. 
Dar poate avea drumuri cu gropi, cu obstacole, drumuri reci și neumblate. Nu este o lege in care sa scrie ca iubirea reprezintă paradis. In cazul meu, acum 5 ani paradisul a luat foc.
Dar acum, acea stea strălucitoare care a fost întotdeauna preferata mea dintre toate este lângă mine. Tu, agenda, îmi stii toate gândurile și cele mai adânci sentimente. Stii ce am vrut sa îi spun atunci și stii ce vreau sa îi spun acum. Atunci nu am putut fiind oprită de dușmanul meu cel mai mare, orgoliul. Acum sunt oprită de el care este lângă mine și el care este prea puternic pentru mine. Ma acoperă, ma sufoca cu prezenta lui și nu pot sa îi spun aceste gânduri. Dar nici nu pot sa le pastrez. Dar tu le vei stii mereu.
La început, Elias a fost un baiat nesemnificativ fără nimic de adăugat. Acum, Elias este acel ceva fără de care eu nu pot respira. Ar putea fi însuși aerul meu dacă stau sa ma gândesc. Nu o sa îi descopăr sentimentele, vreau sa las camerele inimii lui nedescoperite.
Pentru ca sunt atat de oarba încât am încredere orbește in el. Și nu îmi pasa dacă la final o sa ma fac scrum. A meritat tot.
Stiu ce te intrebi, draga Angela din interior, dacă nu ma va trăda? Atunci voi stii ca inima mea a fost oferită cui trebuie și voi stii ca iubirea noastră a fost scrisa in stele."
Închid agenda și parca acea zi de atunci se repeta.
Hailey este așezată iar pe covor și se joaca cu păpușile. Eu scriu in galaxia mea de cuvinte pe același fotoliu de atunci.
Diferența este ca Elias doarme undeva sus. Doarme și se afla in aceeași încăpere cu noi, nu la 1000 kilometri îndepărtare.
Din nou îmi strâng colierul dăruit de David și nu îmi pasa ca este o copie. Acest colier este oferit de Elias și acest colier va sta doar la gâtul meu pana la sfârșitul vietii.
Sa fi rămas aceasta iubire ucigătoare datorită lanțului care ma lega de Elias?
A-Hailey, scumpo, dacă eu am fost legată de tatăl tau prin acest lanț, tu cum ai fost legată de el?
H-Prin tine, mami. Tu și el sunteți parintii mei și fiind tu aici, am fost și lângă tati mereu. Dar nu mai cred ca acel colier a pastrat legatura voastră.
A-Atunci ce?
H-Eu.
O șuvița de par îmi cade când Hailey rostește acel "Eu" și as prefera sa ramana acolo. Îmi astupa chipul și nu mi se vede curiozitatea extrema. Nu vreau sa adâncesc subiectul dar vreau sa stiu raspunsul.
A-De ce tu, copilul meu?
H-Pentru ca sunt copilul vostru. De fiecare data când ma vedeai, probabil îl vedeai pe tati. Cât timp o sa trăiesc, mereu destinele voastre or sa fie legate.
A-Hailey, începi sa ma sperii. Cum de ești așa înțeleapta la 5 ani?
H-Nu stiu. Dar simt ca inteleg totul și îmi place sa îmi fac propriile ipoteze. E gresit?
A-Drag copil, nu e nimic gresit la tine. Ești minunata!
Îi sărut fruntea și chipul mi se ridica la tavan. As vrea sa vorbesc cu Dumnezeu. Sa îl intreb de ce mi-a oferit așa copil.
E-Buna dimineata, ce fac cele mai importante fiinte din viata mea?
H-Hailey desenează iar mami privește prin tavan.
A-Nu privesc prin tavan. Ma gandeam.
E-La ziua de mâine?
A-La trecut și la viitor.
Zâmbetul îi piere lui Elias și i-am captat atenția. Asta da trezire intensa.
E-S-a întâmplat ceva?
A-Nu. Doar voiam sa îți mulțumesc ca ai plecat acum 5 ani și ca te-ai întors.
E-Hailey, mami s-a lovit la cap?
H-Din câte stiu eu, nu.
A-Fraierule, vorbesc serios. Chiar îți mulțumesc!
E-De ce mi-ai multumi pentru așa ceva?
A-Plecarea ta m-a făcut sa te iubesc dublu și sa lupt dublu pentru noi.
Elias zâmbește tandru și stiu ca nu se aștepta la acest răspuns. I-am promis ca l-am iertat și chiar am făcut-o. Și nu o sa îl mai rănesc cu vorbe care dor. Niciodata.
H-Mi-e foame. Vreau lapte cu cereale.
A-Acum pregătește mami micul dejun. Joaca-te cu tati pana termin.
Vreau sa trec pe lângă Elias dar mana lui o prinde pe a mea. Mi-o săruta și îmi face corpul sa tremure. Încă are acest efect asupra mea. Încă poate sa facă ce vrea din mine. Încă e stăpân pe lumea mea.
E-Te iubesc, regina inimii mele!
A-Și eu te iubesc, Elias!
De ce Elias? Pentru ca el pentru mine este Elias.
Elias care m-a hipnotizat cu ochii lui. Elias care m-a urcat la cer și am plutit o vreme buna de timp. Elias care m-a dezamagit și care m-a parasit. Elias care s-a întors când aveam mai mare nevoie de el.
Acel Elias care mi-a oferit o fetița superba. Acel Elias care îmi va deveni sot. Elias lângă care o sa mor. Elias lângă care am ales sa îmi împart unica viata.
Elias este unul singur si este al meu.





Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Încă te mai iubesc (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now