38.BÖLÜM(Sana teslimim)

771 35 17
                                    

NATSU
Büyü biyolojisi dersinden atıldığım için şuan boş boş dolanıyorum. O neydi ya öyle. Büyülü dövüş sanatları bölümünde bol bol kapışacağız diye seviniyordum ama oturmuş büyünün doğasını dinliyoruz. Banane lan doğasından! kullanıyoruz işte daha ne olsun. Sıkıntıdan içim geçmiş azıcık dalmışım. Uyuyorum diye hoca beni dersten attı.  Gidip Lucy'i bulayım bari belki araya çıkmıştır. Beraber takılırız. Ararken Mira ile karşılaştım ama o beni görmedi. Tam yanına gidip Lucy'nin sınıfını soracaktım yanına Laxus gelince vazgeçtim. Bunlar baya baya sevgili olmuş belli. Öpücük kondurmalar, El ele tutuşmalar falan. Ah bende Lucy'i yemek istiyorum. Lucy demişken buldum galiba kokusu yakından geliyor. Büyük bir heyecanla Lucy'nin güzel kokusunun yoğun olduğu sahneye daldım.

Birde ne göreyim!

Lucy çiceklerle süslenmiş tahta bir sedyede gözleri kapalı yatıyor ve restorandaki piç herif benim Lucy'min dudaklarına doğru eğilmiş onun taa....!!!

Natsu:
"LAANNNN! SİKERİM BÖYLE İŞİ!"

LUCY
Natsu'nun bağırışıyla gözlerimi açtığımda tek gördüğüm yoğun bir alev dalgası oldu. Öğretmen Natsu'yu durdurmak için araya girince en büyük darbeyi alıp tamamen devre dışı kaldı. Sınıfın diğer üyeleride korkup kaçtı. Sahnede sadece ben, Natsu, Loki, Juvia ve Lyon kaldık. Sonrası malum, hepimiz kömüre dönmüş bir halde Natsu'ya suçlayan bakışlarla bakıyoruz. Özelliklede ben.

Natsu pek pişman görünmüyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Natsu pek pişman görünmüyor.

Lucy:
"Rol icabı öper gibi yapacaktı Natsu. Gerçekten öpmeyecekti ki."

Natsu:
"O piçe güven olmaz. Ayrıca rol icabı bile olsa kıskanıyorum."

Loki:
"Benim adım Loki. Piç deyip durma."

Juvia:
"İyiki Juvia julliet'i oynamıyordu."

Lyon:
"Neden öyle diyorsun Juvia! Ben Romeo'n olmaktan çok memnundum oysa."

Juvia'nın derdine bak. Juliet'i oynarken Natsu onu görseydi Gray'e söylerdi diye endişeleniyor. Nerede kaldı aşıklar arasındaki güven bağı. Natsu'ya çok alındım bana güvenmiyor mu yani?

Lucy:
"Yinede hepimizi kömüre dönüştürmen gerekmezdi. Yönetmenin haline bak zavallı adam çıra gibi tutuşuverdi. Benimde elbiselerim yandı. Beğendin mi yaptığını."

Natsu:
"Sadece piçi yakmak istedim ama fazla abartınca arada sizde kaynadınız."

Loki:
"Loki dedim, adım Loki bir daha piç deme."

Natsu:
"Sen sus piç."

Loki:
"Hay senin ben..."

Loki, Natsu'ya doğru bir hamle yapıyordu ki araya girdim.

Lucy:
"Yeter! Kavga istemiyorum. İnsan gibi konuşuyoruz şurada."

Loki'ye döndüm.

Lucy:
"Loki, Natsu ile konuşurken araya girme Lütfen. Sonra sana söz hakkı vereceğim."

ATEŞLE BARUT Where stories live. Discover now