#9

476 52 14
                                    

Jungkook:
Néhány nap telhetet el, de Jimin egyre jobban változott és vaskaromal tartotta a saját területét és nem volt hajlandó velem beszélni se mással. Beszéltem RM-el aki azt mondta, hogy Jimin erősebb akar lenni és nem az aki volt egy gyenge srác akit sárba tapostak. Tudtam rám céloz ezzel bár én nem akartam azokat mondani neki csak valahogy ez csúszott ki nem pedig az amit akartam bár nem is tudom mit akartam mondani. Nem tudom mit is gondolok róla azóta a csók óta főleg amit adott véletlen nekem az nap este.
Jimin csókja óta nem érintkeztem egyetlen lánnyal sem sőt mióta ismerem őt azóta senkivel a többiek is furcsállják a dolgokat .
A szobámban agyaltam ezeken mikor egy hatalmas csattanás rázta fel drága lelkem nyugodt világát és rontottam ki a szobámból, maradtam is egyhelyben mivel épp Suga és Hoseok állt a folyosón és Suga keze épp egy pofont formált szóval egyenesen állt ujjai és Hoseok arca pedig el volt fordulva, de utána én magam is meg lepődtem.
-Feladom. Nem! Feladlak téged és ezt az egészet. Nem fogok utánad futni nem fogok próbálkozni veled -nézet fel Suga-ra aki döbbent arcot vágott . Gondolom nem erre számított .-Ne aggódj innen már nyugodt lehetsz. Gondolom ezt akartad.
Hoseok ezután el hagyta a folyosót és a villát is Suga keze és teste meg remeget mint a kocsonya és csak állt egyhelyben. Nem is tudom mióta megy ez az az de gyerekek voltunk bár Suga idősebb mikor meg jelent és Hoseok követni kezdte öt majd nőt nőt és magasabb lett Suga-nàl és kezdett be próbálkozni az az virágot adott vagy csokit, de Suga ezeket ki dobta a kukába vagy a kutyának adta oda. Így vissza gondolva Suga eléggé gonosz volt Hoseok meg erős és tovább ment utána jöttek a dolgok miszerint random le kapta a folyosón vagy a fenekét csapta meg vagy a durvább mikor a tusolóba ment be és támadta le ezután Suga szó szerint arcon rúgta. De ez az a dolog amire senki nem számított és Hoseok feladta Suga-t és azt hogy elérje öt ennyi év után. Bárcsak annyi erőm lenne mint neki.
Suga végül be indult a szobába bár néha támaszkodott meg biztosan nem fogta fel mi is történt vagy igaz és Suga viszont szereti azt a perverz kanos lovat. Végül eltűnt Suga és Hoseok is én meg mentem tovább a sokk hatás alól felmentve a kocsihoz és mentem a gyerek otthon felé bár arra nem számítottam, hogy valaki belém jön oldalról én meg fejelem le a kormányt
Fejem hátra csaptam szemem alig nyitottam ki és néztem a homályos alakot aki felém jött közben.
"Érzem itt fogok meghalni"-mondtam magamban.

Jimin:
Szerintem most vagyok az aki szeretem volna mindig is egy erős akaratos srác aki nem hátrál, de akkor miért is érzem magam így?
Egész nap edzek és nem hagyom abba RM jött be közben és mondta, hogy Jeon Jungkook beszélne velem. Melle ütöttem és döbbentem meg a szívem meg hagyott ki egy ütést. Nem tudom mi volt ez, de újra gyengének érezzem magam.
-Nem akarok vele beszélni!-mondtam mint valami ötéves srác. Még így háttal is éreztem, hogy Namjoon sajnálva néz rá , de sose leszek újra gyenge és nem fogok olyan helyzetbe kerülni újra és újra mint Jungkook miatt aki úgy beszélt velem.
A gyerek otthon szépen alakult és ez annak köszönhető, hogy Jungkook mindennap elmondja nekik, hogy "Ha nem készül el három hét után akkor szépen a börötők lesz a fal díszítés" valahogy ez meg tette a hatást tőlem is félnek, de nem vagyok egy magas szexi fekete szemű és hajú fél isten.

-Hogy is mondtad? -fordultam hátra a pasira aki úgy tűnik nem volt hajlandó szót fogadni. Teljesen fele fordultam egy eléggé gyilkos szem párral -Valahogy úgy érzem nem hallottam ezt eléggé .
-Sajnálom uram, de ezt nem tehetjük. Akkor le kell bontani-mondja a pasi -És akkor több lesz annál amit Jungkook mondott.
-Ohhh Jungkook-nevetem el magam eléggé ijesztő lehetem - Mr Riu még mindig az én felemen él szóval vagy meg teszi vagy talán menjek el este egy családi vacsira?
Teste meg remeget úgy rázta fejét majd fogta és adta parancsba, hogy legyen az amit mondtam, de hirtelen néztem körbe.
-Nincs itt.-mondtam halkan hiszen ekkor szokott be gurulni a kocsival, de sehol sincs ő. Szívem össze szurult és lettem ideges nagyon. Semmi nem tudja akadályozni öt hogy itt legyen, de még sincs itt.
Elindultam az autóm felé, de telefonom csörögni kezdett. A képernyőn egy ismeretlen szám volt. Felvettem és egy eléggé ismeretlen hang volt ami hozzam szólt.
-Jimin ki iktattam öt neked csak neked. -a hang ismeretlen, de mégis ismerős számomra. A bárból volt a magas izmos pasi akit úgy egy hónapja találtam ott. -Csak neked csakis neked.
Tudtam miről beszél és éreztem jól, hogy csinált valamit Vele, Jungkook-al. Levegőt kezdtem kapkodni mintha be lennék zárva egy szobába vagy egy dobozba és nem lenne levegő számomra abba a szobába. Lábam rogyot össze és kerültem a fűbe szám előtt tartva kezem míg ő beszélt hozzám végig.
-Most csak velem lehetsz és ő békén hagy téged .-mondta egyfolytában nekem.-Csak az enyém és enyém .....
Mondta mire eldobtam a telefont és nézzem azt ami végül össze tört én pedig nem mozdultak onnan.
"Jungkook meg kell találnom."-mondtam magamban majd nehezen álltam fel és mentem az autóhoz, de nem tudtak mozdulni.-"Lehet bántsa ha oda megyek hozzá. Mit tegyek?"

Félek, rettegek , aggódom, hogy baja lesz mégis félek oda menni hozzá épp emiatt a dolgok miatt. Végül arra észleltem fel hogy már az úton vagyok és épp azon megyek végig amelyiken ő szokott jönni és veszem észre a kocsit ami eléggé ramaty állapotban van már a pasi meg ott áll és vár engem közben már kiszedte Jungkook-ot aki erre erre néz majd tágul ki szeme és valamit mogyog nekem, de nem figyelek rá csak gyorsabban veszem a lépteket kezem ökölbe szorítottam és vettem egy nagyobb lendületet majd rúgtam neki a pasit a kocsinak aki nyekent egyet majd a fegyverem végével ütöttem tovább míg össze nem esett előttem.
-Jimin én miattad tettem .-mondta mire fejem oldalra döntöttem és néztem rá le majd gugoltam le hozzá.
-Semmit nem tettél csak fel kurtad az agyam te isten barma. -mondtam neki.
Ezután fejébe rúgtam, de annyira, hogy ájult balfasz legyen majd néztem Jungkook-ot aki nem mozdult, de feje véres volt.

"Úgye nem késtem el?-kérdeztem magamban"

Eléggé sokat nem írtam , de sokat dolgozom és fáradt is vagyok utána , de remélem tetszett ez a fejezet

R̷óm̷e̷ó és̷ R̷óm̷e̷ó حيث تعيش القصص. اكتشف الآن