SL/R - Episode 12

231 26 73
                                    

'GERÇEK

26.06.19
------

"Ayaklarının yerden kesilmesi ve vücudunu yakan ateş gerçek aşktır."

Sevgili Okuyucularıma;
Alçakta olmayan bir binaya benzer aşk. Zirvesinde durmak gibidir tıpkı, o yüksek bina yıkılsa bile umrunda olmaz. O var olduğu sürece tüm her şey anlamını yitirir. Varlığı ile o insan seni binanın en tepesine çıkarırken bir sözü ile sizi en derin çukura kadar götürür.

'Artık yoksun..

'Bitti..

'Ayrılalım..

Her insan etkilenebilir, hoşlanabilir veya tutulabilir ama kimse gerçek aşkı bilemez, hissedemez. Gerçek aşk, bedeninizi değil ruhunuza dokunan kişilerin yaptığı eylemlerdir. Kişi yüreğini sonsuza adarken, bir çift deniz mavisi gözlerle hayat bulur.

Gerçek insana ait olduğunuzda ona sarılın, sımsıkı sarılın ki bırakmayın. Kalbinizde bıraktığınız sözleri dile getirmiyorsanız eğer, sarılın..

Askerlerden biri;
"Bu doktor hanımı öldürmeye teşebbüs eden düşman değil mi?"

Tony Stark, gördükleri üzerine güven bozgununa uğramış bir halde karşısında korkunun her zerresini taşıyan Bruce'a öfke ile her iki kahve gözlerini dikti.

Her iki ellerini gözlerine götürerek bir iki defa ovuşturarak gözlerini kapatıp açtı. Gördükleri bir rüya değildi ve hayatın en büyük kâbuslarından birini yaşıyordu adeta. Dostunu en yakın arkadaşına emanet ettiği halde dostundan bile yaşamadığı ihaneti en yakın arkadaşından yaşıyordu.

"Şimdi üç deyince gözlerimi açacağım ve sen yok olacaksın.." Tony dediğinin aynısını yaptı ve gözlerini yumduğu gibi üçe kadar saymaya başladı. Sessizce yutkunup, gözlerini yavaş yavaş aralayınca görüş acısı bu sefer bir değil beş kişiden ibaretti. İnanamadı..

"Şu değişik arkadaşımızı da arabaya atalım.." Bruce, takım arkadaşlarından birine emir vererek Tony'i almaları için seslendi.

"Emredersiniz efendim!"

Tony duydukları üzerine ellerini birbirine ovuşturup, sessizce söylenmeye başladı.

" Steve nerdesin? Bir de asker olacak. Şu halimize bak gelir gelmez kaçırılıyorum, herkes de bana tutkun.."

"Ne konuşuyorsun sen kendi kendine.."

"Kuşlar, martılar, hava.. Ne konuşabilirim kaçırılıyorum. İstersen Bihter rolüne girebilirim.."

Bruce anlamadığı halde konuştu.

SECRET LOVEWhere stories live. Discover now