23.bölüm

2.1K 83 11
                                    

Jisoo anlatımı

Biraz daha konuştuk ve yatmaya gittik.Bugün çok yorucuydu.Ama güzeldi.Gecelillerimi giydim be yatağan yattım yarın lisa ile bir şeyleri çekicez ve yemek yiycez.Amaç blinkleri egelndirmek.Işığımı kapatıp yattım.

Jennie anlatımı

Odama çıkıp üstümü değiştirdim ve telefona gelen yorumları cevaplamak için saat geçtw.olsa saat9 çok geç neyse Vlive açmaya karar verdim ustumde siyah tayt ve beyaz tişört vardı.Saçlarımı at kuyruğu yaptım ve Vlive açtım!

Jennie: Merhaba blink ben blackpinkten Jennie.Dün instagrama attığım fotoğrafın altina gelen yorumları cevapliycam.Önceeee kaç yaşındasın demiş darknigt_34 adlı kişi şuan 22 yaşındayım.JENILOCARA demiş ki kaç yıl stajyerlik yaptın gtupta en çok staj yapan benim 6 yıl.Dondurmayi demiş ki gtupta kendine en yakın bulduğun üye kim sizi seviyorum blackpink fighting ! Bizde bütün blinkleri seviyoruz.Kendime en yakın hissettiğim üye jisoo unniem onun yeri bended ayrı onu kendime daha yakın görüyorum.

Böyle böyle çoğu soruyu cevapladınım.

Blink saat geç oldu yayını kapatmaliyin sizi seviyorum bize sevginizi gosterin anyoooo!

Aish yayini kapatıp kendimi yatağa attım üzerimdekilerle yatağa girip yattım ve derin ve rahat bir uykuya daldım.

Jungkook anlatımı

Sabah erkenden kalktım nedenini bilmiyorum banyoya girip yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladim.Ve üstüme siyah pantolon siyah tişört giydim kahve saçlarımı arkaya doğru attım ve parfüm sıkmadan çıktım dün pratikten sonra banyo yapmıştım temizdim.Aşağıya indim ve buzdolabının kapağını açtım ve bir şişe su çıkardım bardak aldım ve suyumu içtim ve arkamı dönmemle lisa ile çarpışmam bir oldu.O onun kokusunu çok özledim.Ona 1 hafta sinra bir süpriz yapıcam ve lisaya tekrar çıkma teklifi edicem.lisa hemen ayrildi ve özür dileyip hızlıca gitti.Ne yani Utandımı benden gelecekteki kocasından neyse içeriye girdim ve televizyonu açıp bir şeyler izlemeye başladım saat 10 ve açım.Jin hyung kalkmış.

Jin: Günaydın maknae acmisin

Jungkook: Evet canım bap çekiyor yapar misin?

Jin: Olur bayadir yapmıyordum iyi olur

Jungkook: Olley be dedim ve hyung mutfağa gitti.10 dk sonra V ve jimin hyung aşağıya indi.Çok komik görünüyorlardı.Hemen fotolarini çektim onlarda yanima oturdu.

Jungkook :günaydın da size pek aymamis ne yaptınız.

V :akşam oturduk film izledik

Jimin: Uyanmam lazım.

Jungkook: Jin hyung V ve jimin hyung sabaha kadar film izlemişeler ve şuan ölü gibi geziyorlar.Jin hyung mutfaktan uçan terlik gondedrdi ve tam osabet ikisineded geldi.Bunu nasıl yapıyor özel güç gibi.

Jin: Neeeeeeee bir daha 2 nizi yalnız birakmiycam.

Suga: Naoiyonuz yine yaoti su uzaylı ve serçe parmağı dışında heryeri buyuyen çocuk.Arkasından hobi hyung ve namjoon hyungda Yoongi hyungun dedigini güldüler.

Jimin: Bir kere oda  büyümeye başladı.Sadece yavaş gelişiyor.

Jungkook: Beynin gibi.

Suga: Olmayan şey nasıl gelişsin maknae çak bakam dedi ve ellerimizi çaktık.Jimin hyung bana yastık fırlattı.

Jhope :Onu birde yoongiye yap

Rm :aynen

Jimin: o benim hyungum ayıp olur.

Kill With Love Bangtanpink # 2019 WattysWhere stories live. Discover now