Part 21

473 32 21
                                    

Παρτ 21

"Ακούω..." ειπα ανυπομονη...

"Δεν ηταν ονειρο,στ'αληθεια ο Λιαμ εκανε κατι με την Σαρα οταν τα ειχε με εσενα." ειπε ο Νι,μολις το ακουσα εμεινα για λιγα δευτερολεπτα ακηνιτη.

"Τι;Και-και εσυ το ηξερες αυτο;" ρωτησα με τη τρεμαμενη φωνη μου.

"Εμ..."

"Την αληθεια Niall,την αληθεια!" ειπα ξερωντας οτι κατι προσπαθει να κρυψει.

"Οκ,οκ θα στην πω αρκει να μου υποσχεθεις πως οτι κ αν γινει θα μ'αγαπας το ιδιο.."

"Στο υποσχομαι!" ειπα ανυπομονη.

"Θυμασε τοτε που ειχαμε βγει στο παρκο και σου ειπα οτι πρεπει να χωρισεις με τον Λιαμ γιατι εχει βλαψει τις πρωιν του;Εμ,ηταν ψεματα.Εκεινο το καιρο εμαθα οτι ο Λιαμ το εκανε με την Σαρα και δεν ηθελα να στο πω για να μη σε στεναχωρισω.Σου ειπα να τον χωρισεις με τη δικιολογια οτι θα σου κανει κακο.Μετα που τελιωσαν οι εξετασεις ηρθε σπιτι σου και σου ζητησε να προχωρισετε,θυμασε;Και τοτε τον χωρισες.Μετα αρχισα να τρεφω εντονα αισθηματα για'σενα.Ενιωθα κατι να μας δενει.Σε ηθελα τρελα.Αφου ομως ο Λιαμ εμαθε για'μας προσπαθησε να με βλαψει.Μετα το ατυχημα του ομως συμφιλιωθηκαμε.Δεν σου αξιζε τιποτα απο αυτα που περασες,αλλα τωρα εισαι μαζι μου και θα τα περασουμε ολα μαζι...." ειπε κοιτωντας με στα ματια και χαιδευοντας μου το χερι.

"Τ-τι; Το ηξερες; Καιι....δεν...Niall πρεπει να φυγω,η μητερα μου γυρισε σπιτι" ειπα νιωθωντας προδομενη απο τους 3 ανθρωπους που αγαπησα πιο πολυ (Σαρα,Νι,Λιαμ)

"Ρε Am μη μου πεις οτι θυμωσες....μπες λιγο στη θεση μου γαμω το." ειπε με ενα ανεξηγητο υφος.

Τον κοιτουσα για λιγα δευτερολεπτα,επειτα σηκωθηκα και κατευθυνθηκα στην πορτα.Την στιγμη που επιασα το χερουλι ενιωσα ενα ζεστο χερι να με τραβαει.

"Niall ασε με,θελω να φυγω." ειπα σχεδον παρακαλοντας.

"Δεν θα πας πουθενα μεχρι να λυθει,καταλαβες;" ειπε και εφερε το σωμα του κοντα στο δικο μου,πολυ κοντα.Ενωσε τα μετωπα μας με αποτελεσμα τα βλεπω αυτα τα ζαλιστικα ματια του και να νιωθω την ανασα του στην μυτη μου.Προσπαθησα να απομακρυνθω αλλα με κρατουσε γερα.

"Niall σε παρακαλω γαμω το,ασε με!" δεν αντεχα,ηθελα τοσο πολυ να τον φιλησω,αλλα δε πρεπει,θα του δειξω το λαθος που εκανε.

"Μικρη μου,σ'αγαπω,και το ξες.Δεν θα εκανα τιποτα για το κακο σου.Σε εδιωξα μακρια απο τον ανθρωπο που σε κερατωσε!Απο αυτον που ποτε δεν σε αγαπησε και ουτε εσυ τον αγαπησες ποτε!" ειπε εννοωντας την καθε λεξη.Θυμωσα τοσο πολυ που σηκωσα το χερι μου και το προσγειωσα στο μαγουλο του.Ναι,του'δωσα σφαλιαρα.Δεν μ'αρεσε αυτο,αλλα επρεπε.

"Τον Λιαμ τον αγαπουσα και με αγαπουσε,καταλαβες;"

"Αμα σε αγαπουσε δεν θα σε κερατωνε." ειπε εχοντας το χερι του στο μαγουλο του.Μα καλα τωρα,θελει κιαλη σφαλιαρα;

"Αι παρτα μας Niall." ειπα και πηγα σπιτι.

____________________________________________

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. :/ <3 ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΛΖ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ:/ :3

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Oct 06, 2014 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Change My Mind-greek fanfiction Niall HoranOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz