Kiki, Do You Love Me?

119 9 5
                                    

Bu kitap tamamen eğlence amaçlı yazılmıştır. Bazılarının yaşadığı zamanlar değişmiş olabilir bilmiyorum.

İyi okumalar.

*****

Bir gün Bellatrix adında güzeller güzeli bir kız varmış. Ama bu kız biraz  asi birisiymiş. Birgün sinirden babasını öldürmüş. Babası kimmiş? Severus Snape. Ölürken babası ona “Melez Kampına git! Orda Kahin'i ziyaret et. Ve sonra aşkı yaşa.” demiş. Bella babasına “Ne diyorsun moruQ?” demiş ve kalkıp onun odasını karıştırmış. Çekmecede 999 kutu prezervatif bulmus. Sonra salona gitmiş. Koltuğun üzerinde anı albümünü bulmuş. Açmış ve babasının hamileyken çekildiği fotoğrafa bakmış. Annesi ise bu fotoğrafı çekerken sevinçten kalp krizi geçirmiş. Bella sıkılınca gidip bahçede uyumuş. Uyandığında kucağında bir harita varmış. Haritaya bakınca çarpı ile işaretli yerin Sarı Köpek Lucius'un evi olduğunu görmüş. Orayı gidip dinamitle patlatmış. Patlayan yerde kocaman bir çukur oluşmuş. O çukurdan kıvırcık(Percy Jackson ve olimposlular) çıkmış. Sonra onunla beraber Melez Kampına gitmişler. Orada Kherion'dan izin alıp Kahin'i ziyaret etmiş. Ama Kahin'in olması gereken yerde kocaman gözlükleriyle Prof. Trelawney varmış. Trelawney ona bakmış ve “Sa” demiş.
Bella ona “bana aşkımı anlat” demiş.

Bir okula gidiceksin ve orada 'Kiki, Do You Love Me?' şarkısını söyleyip dans eden birisiyle evlencen. Hemde senden büyük olmasına rağmen.”

Bella ona nah çekip “siktir” demiş. Kaçık kadın onu duymamış gibi “Gel bir el Okey oynayalım.” demiş. O sırada oraya Dionisos gelmiş ve “Sen iste ben oynarım.” demiş. Bella Dionisos'a orta parmak çekip gitmiş. Yolda giderken bir baykuş önüne mektup atmış ve sonra kafasına sıçıp gitmiş. Bella mektubu açıp okumuş.

Miss Bellatrix Snape

Sizi Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okuluna aldığımızı bildirmek isterim. Gelmek zorundasınız. Gelmezseniz sizi sike sike getiririz.

İyi günler dilerim.

Prof. Minerva Mcgonagall.

Bella hemen eşyalarını alıp Hogwarts'a gitmiş. Çünkü mektup ona geç gelmiş. Yani o öyle hissediyormuş. Okula geldiğinde yemekten önce seçmen şapka öğrencileri seçmiş. Bella Slytherin'e gitmiş. Sonra yaşlı ama yakışıklı bir adam konuşma yapmış.

“Hoşgelmediniz. Keşke gelmeseydiniz. Kötü bir yıl geçirin. Hadi bakalım! Zırla, tırla, incik, boncuk! Gömülün!”demiş ve kendisi hemen bir çikolatalı puding yiyip salondan çıkmış. Bella'da o gidince hemen peşinden gitmiş. O yaşlı adam artık mahalledeki kekolar gibi giyinip “Kiki, Do You Love Me?” söylerken dans ediyormuş. Bella o anda aşık olmuş ve gidip Dumbledore'nin dudaklarına yapışmış. O sırada Voldicik onları görünce ağlayarak kaçmış. Sonra Dumbledore, Bella'ya hadi gel kaçalım demiş.

Gerisini Tanrı bilir.

*******

Burda Çapulcular falan geçiyordu ama silip düzelttim çünkü okuduktan sonra bok ettiğini anladım.

Bb.
hannahAlexishopes
Helenlendin
Sizi sevirem.
Hepinizi sevirem.
Ama onlar biraz ayrıcalıklı.
💞

Kiki, Do You Love Me?~BelladoreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin