2

1.9K 67 1
                                    


Perspectiva Yoongi

Mă trezesc de dimineață, azi va trebui să asist la o audițe pentru un  compozitor nou.Eu le-am spus că nu este nevoie pentru un nou compozitor deoarece sunt eu aici și mă au pe mine.Ei  în continuare spunând că am nevoie de un ajutor. 

Peste o oră sunt gata și am plecat spre agenție, mi s-a spus că audițiile se vor tine la al doilea etaj. Așa că m-am dus la al doilea etaj și am intrat în sală,acolo așteptând-mă managerul meu și directorul acestei compani.

Nu după mult au început să vină diverși oameni,sicer nu mi-a plăcut nici unul dintre aceștia.Poate vă întrebați de ce,haideți să vă spun de ce.Păi eu compun de mic și practic pot să spun că  acest lucru mă face fericit sau mai pot spune că prin acest lucru eu îmi transmit sentimetele ,practi sunt unul cu muzica.Așa că pană acum nu am vazut pe nici unul dintre acești oameni să facă la fel. 

____________________________

Deja trecuse mai bine de 3 ore de când stăm acolo și vedem oameni de care eu nu am nevoie.Mă uit pe listă sși văd că trenuie să mai vină o persoană. Această persoană era o fată,dacă la ea nu văd acea pasiune înseamă că nu am găsit pe nimeni care să mă ajute la compus,și asta mai rezultă că nici eu nu mai pot compune,deoarece directorul a spus că pană nu găsim pe cineva să mă ajute nu voi putea compune.

Într-un final fata intră în sală.Noi ne ridicăm in picioare și o salutăm politicos:

-Bună ziua! spune ea timidă și plină de emoții.

-Bună!spunem toți trei în simultan.

-Cum te cheamă? o întreb eu cu un zâmbet pe buze.

-Kim_Yoona. spune ea puțin încet în timp ce se bâlbâia.

-Bun,Yoona ce ne-ai pregătit pentru astăzi?

În momentul când eu rostesc acestă întrebare ea se îndrepta spre noi și lasă niște foi. Apoi i-am zis ca poate pleca și ca o vom contacta noi. Ne uitam peste cântecele ei și pot spune că sunt  chiar bune.

-Pot sa spun că fata această ae niste câteva pe placul meu. spun eu nelându-mi ochii de pe partirile ei.

-De acord. spun ceilați doi de langă mine.

-Deci ce spui? mă intreabă managerul,știind la ce se referă.

-Eu zic că...........

♡︎OUR SCORES♡︎Where stories live. Discover now