luku 19

1.5K 83 38
                                    

Namjoonin näkökulma


Nousimme pysäkiltä bussiin. Jungkook ja Tae istuivat vierekkäin, Yoongi ja Jimin noh ompas yllättävää ja Jin ja Hobi.. En tiedä miksi tunnen näin mutta olen ehkä vähän kateellinen? Mutta minkäs sille mahtaa jos ihastuu johonkin ketä ei tule koskaan omaksi saamaan.  Nuo kaksi nauroi kaikelle hölmölle ja Hobi piti kättään Jinin reidellä.

"Hei Joon maa kutsuu!!" Jimin heilutti kättään kasvojeni edessä. Olimme perillä kaupungissa. Menimme läheiseen ostariin ja pyörimme aikamme siellä, luottokortit vinkui ja sitä rataa.

-

Kävimme syömämssä jossain pienessä ravintolassa ramenia ja kimbapia. Halusimme illaksi vielä jotain herkkuja sillä ajattelimme vain chillata loppu illan, herkutella, katsoa elokuvia  ja sen sellaista. Joten suunnistimme ruokakauppaan. Kaikki muut paitsi minä Jin juoksivat kuin pikkulapset ympäri kauppaa keräillen vaikka minkälaisia snäkkejä. 

Yhtäkkiä vanhempi veti minut ulos kaupasta "onks kaikki ok? oot ollu jotenki vaisu tänää." Tuo sanoi ja kosketti käsivarttani. "Joo" sanoin ja loin kasvoilleni jotain hymyn tapaista ja pukkasin hellästi tuon käden pois. Olin menossa takaisin sisälle sillä tuntui kuin alkaisin pian itkeä, tuo poika oli jotenkin niin erilainen, hyvällä tavalla jotenkin niin ihana. 

Tunsin käden ranteellani. "Mää nään et kaikki ei oo ok, kerro mulle. Välitän susta enemmän ku uskotkaa." Vanhempi sanoi lopun paljon hiljemmin. Päätin vain halata tuota ja antaa kyynelten valua. Vanhempi vastasi halaukseen välittömästi ja silitti selkääni. "A-anteeks, m-mut mää... tota.. tykkään susta.." sopersin pojan rintaa vasten. Vanhempi irtaantui halauksesta ja katsoi syvälle itkuisiin silmiini. "Nii mäki susta" tuo hymyili ihanaa viatonta hymyään ja antoi nopea mutta niin rakkauden täyteisen pusun huulilleni.


"Oikeesti  jätkät, kaikki muut seurustelee vieläpä keskenää ja SIT OON MINÄ!" Hoseok huudahti muka loukkaantuneena.


_____________________________________________________

vähä namjiniä mukaa. mut joo yritän huomenna saaha ainaki yhen luvu vielä ku tiistaina lähen Turkuu ja siel mul ei toimi netti muual ku kahvilois jne. ja tuun vasta pe joten yEet.

BAD BOYS | Yoonmin FinOù les histoires vivent. Découvrez maintenant