Yaratılış-2 / Detaylı Bayındırlık Çalışmaları Dosyaları

36 0 0
                                    

Manofcord'un çöküşünden sonra, gizli kaynaklarımla ulaştığım gizli devlet kayıtlarını burada derlemeye karar verdim. Belki bu bir suç, ama birisinin burayı yaşatmasını çok istiyorum. Bu sebepten de buradaki muhteşem yönetim ve şehircilik sistemini paylaşmak istedim.

İlk açılan Kanal Müzik vs. kanalıydı. İl ses odası da yanındaki o zamanlar adı olmayan ses odasıydı.  Orayı bir nevi toplantı alanı olarak dizayn etmişlerdi. 

Ardından Köle-pazaı açıldı. Burası ilk gelecek vatandaşların alınacağı ve bir köle olarak bu ülkede hayatlarına başlayacakları yerdi.Tabii ki buraya yönlendirmek için ekibimiz çok çalıştı. Burasını belirtmek için biraz da olsa diğer yerleşimlerdeki yolları biraz bakımsız bırakmışlardı.

Bu kanallardan biri dozunda-muhabbet'ti. İlk günden son güne kadar ismi değişmeyen yegane kanal... Bu kanal ilk başta baya boş bırakılmıştı. Ama sonraları gerekli ayarlar çekilerek güzelleştirilip, sohbet ve muhabbete uygun hale getirilmişti.

Ardından da Halk Meclisi... Bu kanal ilk başta, sadece halka vaatlerin verileceği bir yer olarak tasarlanmıştı. Aday olan kişiler burada sunucu ile ilgili fikirlerini paylaşacak, partiler çözüm önergelerini sunacaktı. Ama burası da sonradan muhabbet döndürülen bir kanal oldu.

Ardından bir de neredeyse hiç kullanılmayan hobi kanalları vardı. Amacı doğrultusunda kullanılmayan daha doğru olur. Buralarda da insanlar öylesine konular hakkında konuşuyordu.

Bir de Rütbeler vardı tabii ki. Man of, Doztitan, 30lv Doss, Elite Niggas, Peperoni, Bruh, Romalı ve Köleler. Bunlar bir ülkenin ayakta tutulması ve ploreterlerin isyan etmemesini sağlaması için biçilmiş kaftandı. Ceza rütbelerinden olan Gay ve Çağrı Taner (diğer iki tanesi de vardı fakat hiç kullanılmadıkları için es geçiyorum) ise kanunlara karşı çıkanlara verilen tokat gibi(!) cevaplardı. Konuşmalarına bile izin verilmiyordu.

Oğuzhan ve Çağatay bu kanalları yaparken çok büyük sıkıntılar çektiler. Döndürülen boktan muhabbetiler foseptik çukurlarında toplanıyor, ve bunların geri dönüşümleri sağlanamıyor, hatta kanalizasyonlar tıkanıyordu.

sıkıldım muamına koyim ya

valla bak

sikerler

yether

lanet ossun

salıyorum bu bölümü

phuamuskim

çato kolaysa sen yaz ırısbıcıvfı

bıktım

Neyse narnia<twilight JK

DİĞER HİKAYELERE DE BAKIN ELİNİZ DEĞMİŞKEN.

ÖPTM HDİ BY




The Legend of ManofCordWhere stories live. Discover now