9.𝕭𝖔̈𝖑𝖚̈𝖒

3.6K 126 5
                                    


Açelya'nın Ağzından

Yanağımdan makas alınca yine kıpkırmızı kesilmişimdir eminim. Onun yanında platonik aşık hallerine girmekten nefret ediyordum ama kendime karşı koyamıyorum. Arabama binip eve gittim . Biraz sosyal medyaya takılacaktım . O anda bir mesaj .

Bilinmeyen Numara
Benden kurtulamazsın güzelim ;)

"Kimsin ? Nesin ? "

Bilinmeyen Numara
" Bir ara öğrenirsin belki ."

" Komiksin sen ha ."

Bilinmeyen Numara
Dışarıya bakarsan okarda komik olmaya bilirim .

" Ne ?"

Hemen yatağımdan kalktım . Penceremin tam önünde kırmızı bir kutu vardı . Neydi bu ? Elime almaya korkuyordum . Korka korka elime aldım ve yatağımın bir ucuna koydum .Ellerim kutunun kapağına gitti . Açtığım gibi bir müzik çalmaya başladı . Çok eski bir şarkıydı . Kutunun içinde yıldan yıla resimlerim vardı . Her halim vardı . Her yaşımda takip eden biri vardı . Ve bu sadece korkutuyordu.

"Sen beni ne zamandır takip ediyorsun ? Bu yaptığın çok saçma . Lütfen buna devam etme ."

Bilinmeyen Numara
" Küçüklüğünden beri . Hayır bu yaptıgım saçmalık değil aşığım sadece .

" Beni sadece korkutuyorsun lütfen bana yazma . Seni dava edicem"
Diyip engelledim . Cidden çok oluyordu. Ben ona pabuç bırakacak bir kız asla değildim . Bana yazmaya devam ederse onu dava edicektim. Birine danışmam lazımdı . Kız birine .

Meriç'in Ağzından

Bilgisayarcı arkadasım selim gelmişti . Onu içeri almıştım . Hemen işe koyulmak adına konuşmaya geçtim .

"Kız arkadaşımın telefonuna bilinmeyen bir numaradan mesaj geliyor ve mesajları atanı bulmak istiyorum ."

" Bilinmeyen Numara vakası . Biraz uğraştırıcı. Birkaç hafta beklemen lazım ."

" Daha hızlı olursa iyi olur Selim . Elinden ne geliyorsa yap . Sana bırakıyorum ."

" Tamam kardeşim yenge söz konusuysa ."

" Saol kardeş gel geçireyim ben seni "

Selim gittikten sonra biraz clube hazırlanmaya çıktım . Kafamı dağıtmam lazımdı . Hızla clube sürdüm . Herzaman böyle ortamlarda unutuyordum acılarımı yine bunlardan biriydi . Yanıma gelen kızla konuşmaya başladım .

" Selam yakışıklı . Yalnız mısın ?"

" Sence ?" Deyip sırıttım .

" Beraber olmaya Ne dersin ?"
Hızla yukarı çıkardım kafamı dağıtmama yardımcı olacak sürtüğü bulmuştum .

Açelya'dan Devam

Engelledikten sonra biraz dizi izlemeye başladım . 2 bölüm bitirdikten sorma iyice sıkılmıştım . O anda yine bir mesaj sesi . Ah lanet olası hayranlarım ..... Derken yine o kişi . Mesajlara girdim .

"Bilinmeyen Numara bir resim gönderdi ."

Fotoğraflarda Meriç çıplaktı ve yanında tanımadığım bir kız vardı tahminimce yataktaydılar .

Bilinmeyen Numara
Engellemenin bedeli . Çok sevdiğin Meriç neler yapıyor bak sarışını.

Sinirden gözlerim seydiriyordu. Bana yakın davranıp bir kızla yatıyordu . Resmen bana çocuk aşkı muamelesi yapıyordu . Sinirin verdiği öfkeyle ağlamaya başladım . Ondan sevdiğim kadar nefret ediyordum . Kızlarla takıldığını biliyordum ama yattığı düşüncesi hiç aklıma gelmemişti . O yapmazdı bana göre . Onu cirkin şeylerden hep uzak görürdüm . Şimdi ise dünyam başıma yıkılmıştı . Evet onu seviyordum normalde bunu kendime bile itiraf edemiyordum . Ona deliler gibi aşıktım . O farkında bile değildi. Yarın çok farklı bir Açelya görecekti Meriç .

Helinin Ağzından

Öfkesiyle kasıp kavuran Kıvanç gitmiş yerine 5 yaşındaki hali gelmişti sanki. Dizlerimde uyuya kalmıştı . Bulaşan zor bir hayatı olduğunu hiç düşünmemiştim . Annesi kaybettiğini hiç duymamıştım mesela . Çok ağır seyler yaşamış küçücük yaşında. Ona bunları unutturmak acısını almak istiyordum . Annesini birlikte hatırlayalım istiyordum . İliskimiz daha çok yeniydi . Kimse kabullenmek istemiycekti eminim. O yüzden biraz gizli tutmayı düşünüyordum . Yeniden Kıvanç'a döndü gözlerim . Her kızın isteyebileceği biriydi . Esmer bir teni vardı . Kahverengiydi gözleri ama sıradan kesinlikle değildi . Baktığında kasıp kavuruyordu herkesi. Sert bir yüzü vardı . Cidden çok yakışıklıydı . Ben ise onun yanına sade kalıyordum . Kızıl renk saçlarım vardı okadarda ilgi çekici değildiler . Yeşil gözlerim vardı ama soluk duruyordu. Hicbirseyim uyum sağlamıyordu ama o herseyiyle okadar uyumluyduki. İnceledim , inceledim iyice aklıma kazıdım her bir kösesini . Kesinlikle onunda resmini yapmalıydım aklıma gelen fikirle gülümsedim . Eve gitmeliydim . Kıvanç'ı uyandırmadan kafasını yastığa koydum . Üstüne örtüsünü örttüm ve öptüm . Tabi suratında ruj izi çıkmıştı . Çok tatlıydı ama maalesef eve gitmeliydim . Derin bir nefes çekip evden çıktım . Eve yürümeye koyuldum . O sırada telefonuma mesaj geldi . Açelya'dan ..

Arkadaşlar çok az okunma geliyor. Farkındayım ama okuyanların bazıları oy vermiyor ve begenmedildigi düşünüyorum .❤️

Hasta ÇocukDove le storie prendono vita. Scoprilo ora