Nová tvár

21 2 0
                                    

,,Amanda kde si? Všetci už čakáme len na teba. Aspoň raz v živote by si mohla prísť načas. " režisér mi vtrhol do šatne. Práve som si skúšala nový kostým. ,,Veď už idem.." ešte som sa upravila a šla s ním za ostatnými. Posadila som sa k Nicky a čakala, čo sa bude diať. "Prečo Mark tak stresuje? Čo má prísť prezident?" spýtala som sa so smiechom. Mark bol náš režisér a môj veľmi dobrý priateľ. Nicky len pokrčila plecami. "Povedal len toľko, že nám chce niekoho predstaviť."

O chvíľu sa Mark vrátil. Všetci sme pozreli jeho smerom. Vedľa neho stál nejaký mladý chalan. Tmavý, gaštanové oči, vlasy ako eben. Zrejme bol v tomto odvetví nový, stále pozeral do zeme. Asi sa hanbil. Mark ho potľapkal po pleci. ,,Rád by som vám predstavil nového kolegu. Michael, toto sú tvoji noví kolegovia, mohol by si im o sebe niečo povedať."

Mike teda pristúpil bližšie k nám. ,,Ehm. Ahojte. Volám sa Michael. Budeme spolupracovať, tak dúfam, že ma prijmete." Mal totálne mexický prízvuk. Bolo zlaté, ako sa mu plietol jazyk, keď sa snažil hovoriť plynulo po anglicky. Pousmiala som sa. Napadlo mi, že si trochu precvičím španielčinu. ,,Eres de mexico, no?" všetci na mňa prekvapene pozreli. On sa len usmial a po chvíli odpovedal: ,,Oye, totalmente, y seguro que eres de Gran Bretaña. Tienes un acento muy bonito." začervenala som sa. ,,Gracias." bola som ako paprika. Vážne mi práve pochválil prízvuk? Bola som na seba hrdá za to, ako som zvládla tento cudzí jazyk. Španielčinu sa učím odkedy som začala hrať, čiže takých 5 rokov.

Sadli sme si do kresla a celý deň debatovali po španielsky, tak nás ostatní radšej nechali, keďže nám nerozumeli jediné slovo. Celkom sme si rozumeli, za čo som bola rada. Dozvedela som sa, že budeme hrať spolu v hlavnej úlohe. On bude známy podnikateľ a boss Mexickej mafie, Simón Álvarez, a ja budem hrať tajnú agentku, ktorá má za úlohu prekaziť jeho plány a dostať ho, no namiesto toho sa do neho zamilujem. Páčilo sa mi, aký bol zrazu uvoľnený, keď sme používali jeho rodný jazyk a viac sa spoznali. Bol rovnako starý ako ja a navyše pôsobil veľmi inteligentne. Ja som však nemala záujem o vzťah. Doma som už mala toho pravého. Lucas bol môj snúbenec, ktorého som poznala v podstate od narodenia a nemienila som sa ho vzdať. Po prejednaní všetkých podmienok natáčania so šéfom a zvyškom tímu som konečne vyrazila domov. Cestou som kúpila víno a nejaké jedlo, lebo sme doma už nič nemali. 

V dome som nikoho nepočula ani nevidela, tak som ho hľadala. Našla som ho v sprche. ,,Ahoj láska" usmiala som sa a pobozkala ho. Bolo mi jedno, že stál v sprche úplne nahý a celý mokrý. Jednoducho som ho chcela pobozkať. ,,Si sa nemohla dočkať, keď si mi takto vtrhla do kúpeľne?" podpichol ma a zdvihol jedno obočie. Ten pohľad som milovala. Znovu som ho pobozkala. ,,Len som ťa chcela vidieť. Čo je na tom?" tvárila som sa urazene a zobrala mu uterák. Odišla som do obývačky a nechala ho tam tak stáť mokrého v sprche. Nemal pri sebe ani pyžamo, čiže prišiel taký mokrý a nahý do obývačky. Bola som už vyvalená na gauči a pozerala svoj obľúbený seriál. Dr. House ma vždy vedel dostať.




Pán dokonalýWhere stories live. Discover now