Bölüm 6

18.4K 617 82
                                    


İyi okumalar. :)

Aslan aracını kapının önüne park ettiğinde telefonunu eline aldı ve Sude'ye mesaj attı.

Geldim. Kapının önünde bekliyorum seni.

Sude mesajı aldığın da annesine seslendi.

"Anne! Hadi çıkalım. Gelmiş!" Asiye hanım mutfaktan çıktı.

"Kızım ben bugün Naime teyzeye gidicem, kadına söz verdim." Sude şaşkınlıkla annesine baktı.

"Nasıl ya? Ben tek mi gidicem şimdi? Yengem de gelemiyor zaten!"

"Of kızım! Ne olmuş yani! Adam iki üç gün sonra kocan olacak zaten! Niye sıkıntı ediyorsun?!" Sude'nin ağzı açık kalmıştı. Annesi Asiye hanım kızının yanına gitti ve kapıyı açtı. Sude'yi itekleyerek dışarı çıkardı.

"Hadi kızım hadi! Onca işim var birde seninle uğraşamam!" Diyip kapıyı kapattı. Sude üzerinden atamadığı şokun üzerine tekrar şoka girmişti.

Nasıl ya?!

Sude burnundan soluyarak apartman kapısını açtı ve dışarı çıktı. Karşısında kollarını göğsünde kavuşturmuş, çarpık bir gülümsemeyle ona bakan Aslan'ı gördüğün de durdu ve ona baktı, sonra yutkundu. Omuzunda ki çantasını düzeltip, yavaş adımlarla Aslan'a doğru ilerledi. Aslan yerinde kıpırdamadan onun gelişini izledi. Sude Aslan'ın önünde başı eğik bir şekilde beklemeye başladı.

Lütfen öyle bekleyip durma! Lütfen arabaya binelim! Lütfen!

Aslan'ın doğrulmasıyla Sude'nin içi rahatlamıştı. Oysa ki Aslan, Sude'yle arasında ki mesafeyi kapatıp, Sude'ye daha çok yaklaştı.

Sude, Aslan'ın ayak ucunun kendi ayak uçlarına deydiğini gördüğün de gözlerini kocaman açtı.

NAPIYORSUN

Aslan başını Sude'ye doğru eğip, yanağını öpeceği sırada, Sude başını hafifçe geri çekti. Aslan kaşlarını kaldırıp, pozisyonunu bozmadan Sude'ye baktı. Sude ne bahane bulması gerekiyor diye düşünürken, aklına dışarıda oldukları sonradan gelmişti.

"Gören olur." Dedi bu yüzden.

"Olsa nolur?" Diye sordu Aslan.

"Uygun olmaz." Dedi Sude tuniğinin eteklerini tutarken. Hem korkuyor hem de korkunun verdiği bir heyecan vardı içinde. Aslında Sude korktuğunu sanıyordu. Oysaki kalbi Aslan için heyecanlanıyordu ama bunun farkında değildi. Aslan gülümsedi ve doğruldu.

"Peki. Bende uygun olan bir yerde öperim seni." Diyip arabanın kapısını açtı.

Şimdi sıçtın kızım Sude!

Sude derin bir nefes alıp arabaya bindiğin de, Aslan kapıyı kapatıp kendi yerine geçti ve arabayı çalıştırıp yola koyuldu.

"Önce eve bakalım, beğenmediğin birşey olursa yenisini alırız." Dedi Aslan. Sude başını salladı. Ama Aslan yola baktığı için Sude'nin başını salladığını görmemişti. Aslan bir anlık yüzüne baktı sonra tekrar yola baktı.

"Duydun mu beni?" Diye sordu Aslan nazik bir sesle, Sude'yi korkutmak istemiyordu. Sude yine başını salladı. Aslan bunu yine fark etmemişti.

Aslan tek kaşını kaldırdı.

Bu kız niye konuşmuyor? Diye düşündü.

"Neden konuşmuyorsun?" Sude şaşkınca ona baktı.

TEFECİ (Zoraki Evlilik) Where stories live. Discover now