18. Titokban kell tartanod kibeszélő

140 12 135
                                    

Oké

először is 

mi a franc történt ebben a részben 

Mármint annyira jól indult aztán asdfghjklélkjhgfdsawertzhbvcxsfvc

Na jó, haladjunk szépen lassan. 

Tudom, hogy tegnap estére ígértem, de nagyon későn értem haza, de most here we go again. 

okészóval 

Mabel szemszööööööög

Már olyan kíváncsi voltam rá. És arra is, hogy milyen érzései vannak Ethannel kapcsolatban. Mármint akár barátság, akár több. Aztán végül ugye kiderül, hogy több és kséfkf

Az a helyzet, hogy utálom magam érte, de egy picit shippelem őket. Kb azóta, hogy kiderült, hogy Társak és ez annyira rossz, mert szegény Blithe, aki meg egy angyal és ahj. Nem túl szerencsés a helyzet. De attól még kíváncsi vagyok mi lesz ebből, csak na. Biztos, hogy sírás lesz a vége. 

Egyébként beszélhetnénk egy percet arról, hogy Ethan mennyire édes? Mármint így nagyon. 

ÉS GRAX 

te jó ég 

Hát milyen Grax pillanatokat kaptunk MÁR MEGINT. Az ő kapcsolatukért élek. De már lassan nem bírja a pici szívem. Annyira jó, hogy attól még, hogy halad a történet, és hogy vannak már más szemszögek meg shipek, is Grax nem tűnik el. Mármint összejöttek, de ettől nem lett kevésbé érdekes a kapcsolatuk, talán csak egyre izgalmsabb és ez annyira jó. A legtöbb történeteben unalmassá válik a sztori, ha összejön a két főszereplő, de belőlük csak egyre többet és többet szeretnénk.  Ragaszkodunk a gyökerekhez is és ezt imádom. 

Graxnek üzenem, hogy: 

Oh, egyébként új szereplő jön srákok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oh, egyébként új szereplő jön srákok. Hana Társa, SanderS. Nem győzöm elégszer mondani, hogy tudat alatt biztos, hogy innen koppintottam Sander nevét, de ez nekem csak hónapokkal később jutott eszembe, hogy van már egy Sander a sztoriban. Még jó, hogy "s" nélkül írtam. XDD

Ja és tudjuk mi lesz, ha a két Sander találkozik. Mikor olvastam hogy jön, rögtön ez jutott eszembe. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Lucifer's Bastard kibeszélő Where stories live. Discover now