#1

10 1 0
                                    

Nora kapıyı hızlıca kapattı ve sakinleşmeyi bekledi. bu çocuk onu deli ediyordu.Birazdan Abisinin kapıyı açmaya çalıştığını farkedince kapıyı kilitlediği için içi rahatı,sonuçta abisi ondan kat kat daha güçlüydü ve haksız olduğu içinde abisi epey sinirlenmişti. en iyisi annesi gelene kadar abisine bulaşmamak ve dışarı çıkmamaktı. Bir süre sonra sıkıldığını farkettiğinde telefonu ve kulaklığını eline aldı ve her zaman dinlediği çalma lislesini açtı ve pekte güzel olmasada manzara eşliğinde müzik dinledi.
2 saat sonra annesinin sesini aşağıda duyunca mutlu oldu çünkü artık daha fazla dayanamayacaktı bu odada kalmaya. aşağı indiğinde abisi mert olayı çoktan annesine anlatmıştı nora bunu annesinin kızgın suratından anlayabiliyordu. Aslında ona fazla saçma geliyordu sonuçta birini öldürmedi sırf abisinin bilgisayarını bozdu diye neden bu kadar kızmışlardı.Annesinin her halukarda ona azar işiticeğini bildiği için daha fazla beklemenin bir anlamı olmadığını anlad. Ve kapının ordan annesinin ve abisinin olduğu oturma odasına geçti.

*Nora abin sana defalarca izinsiz eşyalarını kullanmaman gerektiğini şöylemişti ve sen bunu bilmene hatta bunu onlarca defa duymana rağmen evdeki tek bilgisayarımızı bozdun üstelik bu ilk bir alet bozmanda değil* dedi. Seren hanım. Aslında bir bilgisayar yüzünden değildi bu öfkesi başka birşeyler daha vardı sanırım iş yerinde annesini sinirlendirecek birşeyler olmuştu e kısmet noraya denk geldi. Norada annesinin fazla üstüne gitmek ve sinirleni bozmak istemedi.

*Annecim evet biliyorum evde birçok aleti bozdum fakat bu sefer gerçekten güzel kullanıyordum ve bunu bilerek yapmadım kitap yazıyordum ve içtiğim su bardağı elimden birden kaydı. * aslında evet haksızdı nora fakat bu kadar üstüne gelmelerini anlamıyordu.

*Evet. Nora bu seferde haksızsın ve üste çıkmaya yine çalışıyorsun bu evdeki kaçıncı eşya bozuşun? Sayamadım bile, bana bir bilgisayar borçlusun.* dedi.Abisi mert sinirli bir okadarda ukala tavırla.
*En kısa zamanda sana bir bilgisayar alıcam ve birdaha asla dokunmayacağım!*
Nora daha fazla azar işitmeyecekti, zaten annesi bile abisini tuttuyordu, hemde her konuda oda dayanamadı .Akşam eve gelmeyeceğinisöyleyerek Dışarı çıktı. Hava biraz soğuktu haziran ayında olmalarına rağmen bu soğukluk noraya fazla gelmişti bu yüzden birden titremesine engel olamadı.Allahtan nora çıkarken hırkasını almıştı hızlıca üzerine geçirdi .bahçeden bisikletininde kilidini açıp oturdu ve sahile doğru bisikletini sürdü.
Kendini kötü hissetiği zamanlarda sahil ona çok iyi geliyordu.Buranın havası bir başka güzeldi.Gerçekten.
Biraz sonra bisikleti kenara bırakıp sahilde gezinmeye başladı amacı sahil kenarından koleksiyonu için deniz yıldızı toplamaktı.Bu onun en iyi hobisiydi tabi voleyboldan sonra. Hava kararmaya başladığı için fazla toplayamamıştı fakat bir avuç dolusu topladığından emin olduktan sonra hepsini poşete koydu ve sahilde dolaşmaya devam etti. Evet bu bazılarına göre tuhaf hatta iğrenç gelebilir fakat o kötü birşey yapmıyordu amacı onlara zarar vermek değil daha güzel hale getirmek ve koleksiyonuna eklemekti , biraz kötü koktukları doğru olabilir aslında ama kuruyunca bütün koku gidiyordu.Aslında deniz yıldızı koleksiyonu 4 yıldır yapıyordu babası gitmeden önce tabi...
Sahilde ilerlerken sık sık düşünüyordu acaba kötü bir mi evlattı? Noranın annesiyle arası pek iyi olduğu söylenemez. Babası ise 3 yıl önce başka bir kadınla onları tert etmişti. Nora babasını çok severdi ona okadar bağlıydı ki heryere babasıyla giderdi babası onları terk ettikten sonra o bunu çok zor atlattı. Onu bir başına bıraktığı için ondan nefret etmeye başladı. bazen o babasının yerinde olmak istiyordu aslında bu evi terk etmeyi fakat sonra bu düşüncesini silip atıyor. hayır nora annen terk edilmeyi hak eden bir kadın değil diyor kendi kendini.Ve bu düşünceler eşliğinde bazen kendini fazla üzüyor ama aklına gelmedende yapamıyor.
bazen düşünmekten zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor ama bugün okadarda dalgın olmadığı için havanın iyice karadığını farkedince bisikletini ve poşetini aldı ve havanın karanlığı eşliğinde eve doğru gitti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

GüzellikWhere stories live. Discover now