En om inte ännu tråkigare dag

12 0 0
                                    

2/7-2019
Kära dagbok,
Idag har jag verkligen tänkt på hur det kommer vara att börja gymnasiet. Men jag kan ju inte säga nåt än. Men jag vet att jag kommer skaka hela bussresan dit, när jag är i skolan, tills jag inte är nervös helt enkelt. Jag ska liksom börja i en helt ny skola i en annan stad. Ooooffff. Aja, ska inte skrämma mig själv redan nu.
Imorgon ska vi till Motala till en stuga vi har hyrt. Det ska bli kul, den enda nackdelen är att det ska regna dem andra två dagarna så det är mindre kul.
En grej jag funderar på är att om vi kommer läsa om Shakespeare på Gymnasiet då jag ska gå Estet Teater som sagt. Jag skulle faktiskt bli väldigt besviken om vi inte kommer det. Jag vet att det låter ur töntigt men jag vill lära mig mer om honom, men har inte orkat ta upp det själv. Man märker att jag har svårt att börja med saker hehe.
Min dag idag då:
Som titeln lyder så har den vart jätte tråkig. Jag har gått ut två gånger på dm dag hehe. Ena va för att gå ut med hunden och andra för att köpa godis. Sen har jag bara spenderat hela dagen i sängen.
Som sagt, en jätte tråkig dag.
En sak jag tänker på är att om jag är den enda i hela Sverige som diggar Greta Thunberg, alla vara dissar henne för att de själva inte gör något bättre för miljön och inte tar henne på alvar.
Aja nu ska jag sova, hoppas jag. Godnatt❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Min dagbokWhere stories live. Discover now