3. Sunt in grup scumpo

4K 171 8
                                    

            3. Sunt in grup scumpo

Madison

-Buna pisicuță, esti noua,nu? Eu sunt Tom, si sunt foarte bucuros să te văd, arăți mai bine ca la televizor, spune un băiat care stă sprijinit cu capul de usa unui dulap.

-Buna Tom, si eu sunt bucuroasă că nu te pot băga în spital pentru ca chiar nu vreau probleme din prima zi cu directorul, spun eu si trântesc ușa dulapului.

-Hai mă, sunt bun prieten cu directoarea. Dacă ai merge cu mine la o cafea as putea sa te invoiesc cumva. Pe cuvântul meu, spune el in timp ce mergea in spatele meu.

-Doar spune că vrei sa mi-o tragi si gata. Nu te mai complica cu cafeaua, spun eu si ma opresc in mijlocul holului unde lumea începea să se uite la noi din ce in ce mai mult.

-Ce fata deșteaptă. În sfârșit una care chiar știe cum să mă impresioneze de-a binelea inca din prima zi, spune el si îmi mângâie obrazul cu degetul sau mare.

-Honey nu te flata. Dacă am inteles ce intentii ai asta nu inseamna ca sunt proasta sa mi-o trag cu tine. Nu sunt eu virgina dar nici tâmpita nu m-am nascut. Hai ca mai stau fete la rând si asteapta sa le dai si lor atentie, spun eu si incerc sa imi continui drumul însă bineinteles ca el ma trage inapoi spre el.

-Stii ca nu imi place sa fiu refuzat. Asa ca spre binele tău ai face bine sa imi accepti propunerea, spune el si îmi strânge puternic încheietura.

-Imi dai drumul la mâna în clipa asta, spun eu cu o voce calmă.

-Hai mă fato ,de ce complici lucrurile?

-Daca nu Imi dai drumul te pun la pământ și nu glumesc aici, spun eu serioasă.

-Atunci ce mai astepti? Daca ma pui la pământ te las in pace si nu vei avea probleme cu directoarea timp de o lună jumate. Batem palma, întreabă el si imi întinde mâna.

-Bine, atunci fii pregatit, spun eu si ma întorc cu spatele la el si fac câțiva pași.

-Sa nu imi spui ca deja te-ai dat bătută, spune el amuzat si niste băieți incep sa radă cu el.

-Niciodată, spun eu.

      Ma întorc la el si fac roata cu spatele până în fața lui si ii dau un picior unde de obicei nu răsare soarele dar la el sincer nici nu știu ce să cred. Ii dau un pumn puternic in burtă si un picior in piept ,moment în care cade lat la pământ. Nu înainte de ai da un pumn în nas, însă din "greșeală" i-am spart si  buza.
-Ne mai vedem frumosul, spun si ii mângâi obrazul si ii ofer o privire drăguță dar si criminală in acelasi timp.

     Ma ridic de pe el si îmi scutur hainele ,care aveau ceva praf pe ele.

***

      Stau la masa si mănânc ca o persoana normală , însă toată lumea se holbeaza la mine. Adică dacă l-am cam facut de ras pe Tom ăla ,asta nu le da ocazia sa se holbeze la mine ca ultimul infractor.
-Buna fato, spune o fata si se așează la masa cu alte două fete și doi băieți.

-Te pot ajuta cu ceva, intreb eu si i-au o gură din salata mea.

-Nouă ne-a plăcut tare mult cum l-ai pus la pământ pe Tom si avem o propunere pentru tine, spune un baiat si îmi face cu ochiul.

-Ascult, spun eu lasând furculița in farfurie si punandu-mi capul in mâini.

-Vrem sa faci parte din grupul nostru, spune alt băiat.

-De ce imi propuneți mie asta, intreb eu oferindule la fiecare o privire.

-Tu esti singura care a trecut testul, nu i-ai cazut in plasa lui Tom. Pari mai puternică și te-am văzut si la televizor, spune fata care a venit la mine prima.

-Deci ce părere ai?

-Ok, sa zicem ca accept. Ce s-ar schimba in viața mea, intreb eu.

-Lumea te-ar respecta ,ai avea mai mulți prieteni și băieții se vor uita mai mult la tine. Însă există și niște reguli.

-Ce reguli, intreb eu curioasă.

- Nu ai voie să fii împreună cu niciun membru din grup, trebuie să fii in echipa de majorare, nu ai voie să ne vorbesti pe la spate si nu aduci pe nimeni in grup. Doar cei noi au sansa de a intra, spune băiatul ce se uita la mine.

-Ok, accept sunt in grup. Doar noi șase suntem, intreb eu.

-Mai este un băiat, Dylan, însă el este plecat in Anglia la înmormântarea mătușii sale. Vine maine. A fost plecat o luna.

-Are vreo iubita pe nume Ada, intreb eu curioasă.

-Nu, lui nu prea ii plac iubitele. Ada se tine după el, si incearca sa intre in grup. E cam usuratica fata, nu are ce cauta aici. Si-a cumparat si o limuzina ca sa ne impresioneze. Tu de unde stii de ea, întreabă o fata care nu a scos nici un cuvant până acum.

-Buna Madison, ma pot așeza, întreabă Ada care și-a făcut apariția la timp.

-Ada, fa pasi nu ai ce cauta aici, spune cealaltă fată.

-Am venit sa stau cu verișoara mea scumpă Eva. De ce ,nu am voie, întreabă ea.

-Ea e verișoara ta, întreabă băiatul numarul 2.

-Mda, urma sa va spun asta înainte să apară ea. Voi sta la ea acest semestru.

-Acum de ce stai cu cei populari. Nu te milogi degeaba sa intri in grup, nu te vor primi. Ei ii aleg doar pe cei speciali si puternici ,nu pe cei care sparg parbrizul directoarei, spune ea cu o vocea ei prea groasă pentru o fata.

- Ai spart parbrizul fostei tale directoare? Si mai bine ,puternică și cu tupeu, spune prima fata, daca nu aflu cum ii cheamă cred ca înnebunesc.

-Ce vrei sa zici, întreabă ea.

-Sunt in grup scumpo.


Be happy for meWhere stories live. Discover now