Kappale 4

53 3 0
                                    

Menen Leon kanssa alakertaan kiertämään jotain huoneita ja sen jälkeen leikin hänen kanssaan pikkuautoilla, kunnes Margareta kutsuu meidät syömään. Hän on laittanut makaronilaatikkoa, yhtä lempiruokaani. Otan sitä paljon lautaselle ja turautan päälle ketsuppia. Margareta hymyilee onnellisesti vieressä, samalla kun ahmin ruokaa. Hän lähtee pian hakemaan Joelia syömään. Minä jään Leon kanssa kahdestaan.
-Minä haluan vettaan, Leo sanoo pian. Puraisen vahingossa kieleeni. En osaa auttaa häntä käymään vessassa.
-Voin odottaa oven ulkopuolella, kun sinä käyt siellä, sanon Leolle viedessäni häntä vessaan.
-Ei kun tule mukaan, Leo sanoo. Onnekseni Margareta tulee juuri ja jätän Leon hänen hoidettavakseen. Menen jatkamaan ruokailuani. Pian pöytään liittyvät Margareta, Leo ja Joel, joka ei näytä voivan kovin hyvin ja syö todella vähän. Margareta kyselee meiltä välillä jotain ja yrittää pitää keskustelua yllä. Vastaan hänelle joka kerta, mutta en keksi mitään, mistä voisin puhua.

Ruuan jälkeen, kun olen makoilemassa ihanalla sängylläni, Margareta tulee huoneeseeni.
-Tiedätkö, millainen vampyyri olet? hän kysyy. Vastaan kieltävästi.
-Vampyyreja on erilaisia, on sellaisia, jotka eivät ole normaalien ihmisten kaltaisia koskaan ja tappavat paljon ihmisiä. Ja sitten on niitä, jotka ovat vain tiettyyn aikaan vampyyreja, eivätkä välttämättä juo verta. Ja noiden välillä on todella monia erilaisia vampyyrilajeja. Mutta sinusta on vaikea tietää, koska toinen vanhemmistasi on ihminen, Margareta kertoo ja nyökkäilen aina välillä.
Toivon, että en ole kovin verinen vampyyri.

••• Tämä on vähän lyhyempi luku ja en ole kovin aktiivisesti kirjoitellut mitään tarinoita, joten pahoittelut siitä😜•••

Verinen vampyyriWhere stories live. Discover now