Capitolul 31- Crima

44 0 0
                                    

P: Ca sa inteleg. A-ti fost chemati la cina , iar cand a-ti ajuns v-ati gasit mama decedata in living. Dommisoara, domnisoara sunteti atenta?
H: Nu intelegeti ca este in stare de soc. Pracric s-a impiedicat de cadavrul mamei sale. Mai lasati-o in pula mea impace cu atatea intrebari. V-am raspuns eu la tot.
A venit si politia la fata locului, i-au luat trupul neinsufletit al mamei si au inceput o ancheta. Hardin se certa cu politaiul dar nu intelegeam exact ce zice, totul era in ceata. Parca nimic nu era real,  totul se misca cu incetinitoru. Simt cum mi se inmoaie picioarele si tot devine negru. Apuc doar sa il mai aud pe Hardin strigandu-ma apoi cad jos.
Ma trezesc intr-un pat se spital , cu o branula in mana. Hardin era pe scaunul de langa mine ma fixa cu privirea.
H: Esti bine, iubito?
T: Cum am ajuns aici?
H:  Ai lesinat, probabil din cauza socului. Dupa capul meu nu te-as fi adus la spital, dar politistul ala idiot a sunat la salvare pana sa zic ceva.
T: Oh.
H: Imi pare foarte rau, Tess. Promit ca voi afla cine a facut asta si va plati cu viata.
T: Hardin, cu ce vei fi mai diferit de cel care mi-a ucis mama? Nu noi decidem cine traieste si cine nu.
H: Dar nu poate sa ramana asa.
T: Nu va ramane, politia il va gasi pe criminal.
H: Nu si daca este o fiinta supranaturala. Nu poate fi o coincidenta ca a fost injunghiata cu pumnalul ala. Este un pumnal din lumea de jos, folosit de demoni pentru a ucide ingerii.
T: Hardin, chiar nu am energia sa discut despre asta acum. Cand credeam ca mi-am rezolvat problemele cu mama,  a fost luato de langa mine cu forta. Incep sa plang iara
H: Ai dreptate. Imi pare dau, discutam alta data.
Ma saruta pe frunte apoi ma ia in brate.
Am ramas toata saptamana in New York. Am organizat inmormantare, inafara de sora mamei nu imi mai cunosteam nici o ruda. Bunicii au murit si din care mi-a povestit mama nu mai era oricum in relatii bune cu ei. Asa ca am fost doar eu cu matusa Angela. Am hotarat cu ea sa vindem casa din New York. Cand mama a luat casa m-a pus si numele meu pe contract. Asa ca nu a fost o problema.
Dupa o saptamana ne-am intors in micul nostru apartament. Nu pot sa zic ca ma simteam mai bine dar m-am bucurat ca am venit acasa. Dakota si Jason au venit si ei sa isi prezinte condoleantele.
J: Tessa, daca ai nevoie de ceva orice , poti sa apelezi la noi fara grija. Imi pare foarte rau pentru mama ta.
T:  Multumesc
Jason si Dakota au ramas peste noapte la noi. Ne-am uitat la filme de comedie. Dar nu au reusit sa imi ridice moralul.
A sosit si ziua de luni, ma fac gata sa plec la birou.
H: Iubito, ar fi trebuit sa iti iei liber si saptamana asta. Ar fi inteles .
T: Vreau sa merg la lucru. Ma ajuta sa ma gandesc si la altceva.
H: Nu esti ok. Ar trebuii sa stai acasa.
T: Vrei sa ma lasi? As inebunii sa stau aici toata ziua
H:Dar stai cu mine. Nu estu singura.
T: Ma sufoci , Hardin. De cand a murit mama esti ca umbra mea tot timpul dupa mine . Ma simt ca un portelan de sticla , esti atent la.mine ca nu cumva sa ma sparg.
Hardin nu zice nimic , doar se uita la mine cu niste ochi tristi si ingrijorati. Nu i mai zic nimic si plec. 
Ziua trece foarte incet. Intr-un final plec si eu acasa. Cand ajung, Hardin era plecat. Imi pun sa mananc putin , apoi imi pornesc tv.ul.  Trec 4 ore de cand am ajuns si Hardin nu a aparut inca. Cred ca am fost putin prea dura cu el, nu are nici o vina, a vrut doar sa fie langa mine. Il sun , dar are telefonu inchis . Sper ca nu s-a facut disparut ca data trecuta. Dintr-o data apare un fum alb in camera , isi face aparitia Raziel.
R: Tessa, am venit sa vorbim.
T: Ce s-a intamplat?
R: In primul rand condoleante pentru mama ta.
T: Multumesc , Raziel mama a ajuns la voi?
R: Nu pot dezvaluii astfel de informatii. Imi pare rau.
T: Aa, nu face nimic. Deci ce s-a intamplat?
R: Hardin m-a contactat daca il pot aduce in Rai, mi-a zis ca este o urgenta. Am trimis un inger dupa el dar cand a ajuns in Rai , a inceput scandalu. Ne-a zis ca nu am fost cu ochii destul pe demoni si de aceea mama ta a fost ucisa. A sarit la bataie , a batut 2 ingeri asa ca a trebuit sa il retinem.
Offf Hardin , in ce situatii ma pui.
T: Si va fi sanctionat sau ceva?
R: Asta depinde de tine.
T: Putem trece cu vederea? Si sa il trimiti acasa? Credema si-ar dori sa fie pedepsit decat sa aive o cearta cu mine.
Raziel zambeste apoi dispare. Ce poate merge mai rau de atat? Ma bag sa fac un dus iar cand ies Hardin este pe canapea.
T: Te-ai intors, batausule?
H: Tess , imi pare rau. Dar cineva trebuia sa se ia de ei.
T: Esti tu sigur ca a fost un demon?
H: Da.
T: De ce nu m-ai asteptat si pe mine ? Am fi mers impreuna in Rai.
H: Ma gandeam ca vrei spatiul tau. Stii sunt sofocant.
T: Imi pare rau , Hardin. Am exagerat, stiu ca au vrut doar sa imi fii alaturi. Dar am fost la pamant cu nervii. A fost prea mult pentru mine intr-un timp asa scurt. Dupa ce am scapat de Chester , nu m-m gandit ca vom mai avea probleme.
H: Nu meritai sa treci prin toate astea. Sunt egoist asa ca nu o sa zic ca mai bine nu ne intalneam. Dar poate puteam schimba unele lucruri.
T:Nu as schimba nimic. Asa ca haide sa discutam despre teoria ta deapre demoni
H:  Nu stiu daca maicata a fost ucisa intentionat sau a fost doar o victima la nimereala dar pumnalul ala este din iad. Doar demonii il folosesc.
T: Iar tu de unde stii?
H: Sa zicem ca , dupa ce am cazut. Am vrut sa vad cum e si in lumea de jos. Si am vazut cum multi demoni ucideau super random oameni doar de placere.
T: Daca a uciso random de ce a lasat arma crimei la locul faptei.
H: Buna intrebare. Dar tocmai din cauza asta nu cred ca fost ucisa doar asa. A fost cu un scop si arma a fost lasata acolo intentionat.
T:  Deci nu a fost o idee buna sa implicam politia.
H: Nu prea conteaza, ei o sa caute pistele lor. Dar nu vor avea nici o legatura cu adevaratul vinovat. Tesa va trebuii aa cobor in lumea de jos sa vorbesc cu Lucifer.
T: Tu vorbesti serios? Vrei sa vorbesti cu insasi satana? Raul suprem?
H: El este conducatorul Iadului deci da.
T:Abia ti-am acordat iara sansa de a intra in Rai. Si tu vrei sa cobori in IAD? Si cum o sa i zici despre mama fara sa ma implici si pe mine?
H: Nu iti fa griji. Am pregatit totul. Si daca m-ai lasat iara in Rai ai facuto pentru tine. Eu ti-am zis ca nu o sa ma intorc acolo. Decat cel mult ca astazi cu o problema
T: Nu vreau sa te duci acolo jos.
H: Vrei sa aflii ce s-a intamplat cu mama ta?
T: Da dar...
H: Atunci trebuie sa cobor.
Ma uit la el nesigura de aceasra decizie. Vreau sa aflu ce s-a intamplat cu mama dar Hardin in iad nu suna asa de bine. Am o presimtire foarte rea legata de plecarea asta a lui.
Hardin ma vede ingrijorata, se apropie de mine si ma saruta. Apoi ma aseaza pe canapea. Ne dezbracam incet apoi incepem sa facem dragoste. Doamne chiar mi-a lipsit sa il simt in mine.  Dupa ce terminam ramanem pe canapea, stau pe pieptul lui mare si masiv .
H: Tessa, vreau sa stii ca orice s-ar intampla , o sa raman mereu ingerul tau pazitor. Si nu vei fi niciodata singura. Am cazut pentru tine si voi ramane alaturi de tine.
Il sarut ca raspuns . Normal ca vei ramane mereu prima mea dragoste,ingerul meu .

Fallen AngelUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum