37

2.5K 72 2
                                    

Vstupujeme do salónku, kde je jen pár celebrit, aby si na chvíli odpočinuli od všech fotografů, novinářů a fanoušků. Dylan se posadí na osamocený gauč a já na jeho klín.

,,Doufám, že si připravená na to, co všechno přijde," lije do sebe vodu, kterou vzal po cestě ze stolku s občerstvením.

Na chvíli se zamyslím. ,,Ehm, myslím, že horší než soupeření s Kayou to určitě nebude."

,,Tvůj život se teď změní do základů."

,,Tak doufám, že to bude skvělý nový začátek," usměju se na něj a ukazováčkem klepnu na nos. Ráda bych ho políbila, ale telefon v mé kabelce mi začne vibrovat. Někdo se mi snaží dovolat a je opravdu neodbytná. ,,Vydrž chvíli," omluvím se a popojdu dál.

,,Prosím?" zvednu telefon dřív, než se podívám, kdo vlastně volá.

,,Ahoj, Ady, tady Lyss," ozve se z telefonu má kamarádka, se kterou jsem od odjezdu ze Seattlu mluvila jen párkrát.

,,Ahoj, copak se děje?" zeptám se ji.

,,Ty se mě ptáš, co se děje? Na to bych se spíš měla ptát já tebe!" dýchá naprosto rychle a tak nahlas, že to slyším i přes telefon, ,,právě o tobě vyšlo několik článku, že Dylan konečně přiznal Váš vztah a budete spolu hrát v nějakém připravovaném seriálu! Co všechno si mi zapomněla říct, Adrianno?!"

,,No," podívám se na Dylana, který se přesul z gauče ke stolu s občerstvením a cpe se chlebíčky, ,,Dylan se rozhodl, že už nic nechce tajit a ohledně té role v seriálu, myslím si, že režisér se chtěl jen chytit šance, dokud je to horké, protože sama jsem o tom to teď ani nevěděla."

,,To je šílené! Musíš se hned podívat na internet!"

,,Dobře, potom ti zavolám," típnu telefon a zapnu si internet, abych se mohla podívat na hlavní zprávy ze San Diega.

Za posledních deset minut nevyšlo nic jiného než články o nás dvou! Pár si jich otevřu a přečtu.

-----------------------------------------------

Dylan O'Brien veřejně přiznal vztah se servírkou!

Americký cukroušek z Teen Wolfu, Dylan O'Brien (27) před několika minutami veřejně na Comic Conu v San Siegu přiznal svůj vztah se servírkou z České Republiky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Americký cukroušek z Teen Wolfu, Dylan O'Brien (27) před několika minutami veřejně na Comic Conu v San Siegu přiznal svůj vztah se servírkou z České Republiky. Krásnou, brunetku pocházející z Evropy při jeho slovech skrýval bez mála čtvrt roku, zatímco se veřejně ukazoval se svou přítelkyní Kayou Scodelario (27). Podle Dylanových slov se s Kayou už před pár měsíci rozešli a veřejné vystupování bylo jen v rámci dobrého přátelství. Vše se dá pochopit, ale proč by tedy Kaya Scodelario měla překvapený výraz po celou dobu, kdy Dylan mluvil o své nové přítelkyni?

Co víc, pokud máte rádi zajímavé zvraty, tato slečna, Adrianna Malerova (21) není jen novou přítelkyní Hollywoodské hvězdy a servírkou z restaurace. Adrianna dostala novou roli v připravovaném seriálu Sunnydale, který bude režírovat Josh Martin. Společně si v něm zahraje se svým přítelem. To jsou nám ale náhody.

Rande s hvězdou [Dylan O'Brien]Where stories live. Discover now