In prezent

2 0 0
                                    

Acum e timpul pentru vremea mea . Eu Raya voi învinge răul cu rău .

Ca în fiecare noapte îmi fac plimbarea si brusc aud un țipăt . Merg să văd și brusc văd doi vampiri care vor să omoare o femeie . Mă duc la ei .

- Băieți siti  ca mie nu îmi place aceste crime produse  de voi.

Le spun pe un ton serios.

- Pleacă dacă nu vrei sa fii gustarea !

Rad cu un ton șarmant

- Serios gata cu joaca văd că nu mă veți asculta!

- Si cine ma rog ești tu să ne temem de tine?

Asta si voiam să aud . Îmi scut pistoalele de la brâu si le trag direct în cap câte unul . Ce îmi place când salvez vieții . Dar nu vreau să ucid toți vampirii. De ce  nu îmi asculta avertismentul . Nimic nu s-ar mai întâmpla .

Merg acasă și îi zic tatălui meu vampir tot ce sa întâmplat și că de obicei mă felicita.

- Foarte bine fiica mea pentru asta te-am antrenat în tot acești ani sa devii cea mai puternică și să poți controla acești demoni ai nopții.

Tatăl meu este foarte strict si de asta sunt așa cum sunt . Rece si dura fără nici un pic de suflet . Dar îmi e bine așa ,salvez multe persoane deoarece tatăl meu vrea să mă bage în consiliul  vampirilor . Dacă o să intru în consiliu o să pot să iau gradul de gardian al oamenilor. Suntem noi vampirii dar avem si noi reguli . Nu multe doar trei. Sa nu ucidem oameni , să nu îi golim de sânge și ultima si cea mai importantă să nu facem haos si sa nu distrugem fără scop . Multi mu respecta nici una de aceea vor să aleagă un gardian .
Sper sa fiu aleasă eu m-am antrenat atâția ani sunt de neînvins . Sa vad ce va decide consiliul.

Gardianul DemonilorWhere stories live. Discover now