08. A bár

959 47 4
                                    

Másnap reggel 7-kor már kinyiltak a szemeim.Valaki füvet nyír. Csodás. Nagyi még aludt, szóval elmentem a fürdőbe lezuhanyozni mivel éjszaka megizzadtam, arcot mostam és fogat is.Mikor belenéztem a tükörbe,elborzadtam. Karikásak voltak a szemeim,nyúzott volt az arcom, a hajam szanaszét állt. Ezért felraktam egy gyors arcmaszkot, kimentem, felöltöztem,telóztam egy kicsit es le is vettem az arcmaszkot.

Eddigre már mama is felébredt, felöltözött és lementünk reggelizni. Szokás szerint Freddel és Shawnnal reggeliztünk. Ma nutellás gofrit ettünk, a kedvencemet.

Ezután nagyi és Fred sétalgattak a medence mellett. Eddig én Shawnnal beszélgettem.Még mindig egy kicsit zavarban voltam az álmom miatt, ki sem tudom verni a fejemből,de próbáltam lazának tűnni.
-Mi a terved mára?- zökkentett ki Shawn a gondolkodásból.
-Hát csupa izgalom! Mamával quiz show-kat nézegetek és este bingó estre megyek vele!-nevettem- neked?
-Én társasozni fogok papával és este pedig kártyázni megyünk pár barátjával,bár nincs sok kedvem hozzá.
-Jól hangzik.-feleltem. Ezután csend lett és mindketten a gondolatainkkal voltunk elfoglalva.Míg mama termett előttem.
-Gyere kislányom,kezdődik a kedvenc quiz show-m!-szólalt meg.
-Megyek,megyek.Egy perc. Egy öleléssel elköszöntem Shawntól.
-Szia.
-Szia. Később találkozunk! -intett utánunk.

SHAWN SZEMSZÖGE❗

-Kedveled a lányt, igaz?-szólalt meg papa mikor elmentek All-ék.
-Talán.-feleltem és elmentem.

Igazából nem tudom mit érzek.Lehet ennek egy fogadásnak kéne lennie, de azt hiszem tetszik. NEM,NEM SHAWN. Nem szerethetsz bele!

ALLISON SZEMSZÖGE❗

M

ikor felértünk, mama teljesen átadta magát a műsornak, viszont én még mindig az álmomon tanakodtam.Az érdekes,hogy élveztem a csókot.Nagyon is. Erre akaratlanul is beleharaptam alsó ajkamba. Uhh, nem engedhetem hogy beleszeressek!Ez csak egy álom,biztos rosszul csókol.De ahj olyan szép ajkai vannak....najó minél előbb ki kell vernem őt a fejemből! Elkezdtem zenét hallgatni, fejhallgatóval max hangerőn,talán a One Direction (uwu) dalok túléneklik a gondolataimat.

Már javában ment a bingó est, viszont én nem éreztem magam olyan jól, szóval elnézést kértem mamától és kimentem. Elmentem egy közeli bárba inni egy kicsit. Hát kicsit nagyon megszaladtak az italok...

*EKÖZBEN SHAWN*

Este elkészültem a kártyázásra, láthatom megint Franket,ahh. Nem igazán rajongok a fazonért hiába ő a nagy menő itt.Szerintem elég bunkó és bajkeverő.
-Helló szívtipró!-köszönt mikor beléptünk papával.Nem értem mit eszik ezeken az embereken.Még az öregek otthonában is csak a szerencsejátékot nyomják.
-Üdv!-ejettem egy hamis mosolyt.
-Na vágjunk bele!-kiáltott az egyik férfi.

Már nagyban ment ez a kör, amikor Frank megszólalt.
-Na és hogy haladsz a lánnyal?-kérdezte.
-Alakul. -ennyit mondtam, és dobtam.Nyertem, vége lett a menetnek és mondtam,hogy unom ezért leléptem. Találtam a közelben egy bárt, ahova bementem.

Kértem egy italt, miután megittam, Allisont pillantottam meg a pult másik végében csont részegen. Oda mentem hozzá.
-Szia, minden oké?-kérdeztem mert alig ült a széken.
-Helló, persze persze csak tudod fáj az élet.-mondta részeg hangon majd nevetett egyet. Haza kell vinnem.
-Gyere menjünk haza.-mondtam.
-NEM! -kiabált erőszakosan.Ijesztő volt, meg kell mondjam.
-Oké, akkor mit szeretnél?
-Inni! -kiáltott majd a pultoshoz fordult-Még két felest, kérlek!
-Ne,ne ,nem.Eleget ittál már,gyere velem haza.-Próbáltam lesegíteni őt a székről.
-Nem,nem-halkult el majd bealudt. Felkaptam menyasszonypózban és egészen a szobájáig vittem, benyitottam, és lefektettem az ágyra. A nagyija nem volt itt, de találtam egy levelet az ágyán ami azt írta, ma egy barátnőjénél alszik.Levettem Allisonról a cipőjét, levettem a sajátomét és úgy döntöttem vele alszom. Befeküdtem mellé, betakartam őt,és elaludtam.

*ALLISON SZEMSZÖGE*
Másnap reggel:

Reggel iszonyatos fejfájással keltem. Amint kinyitottam a szemeim, Shawn karjaiban találtam magam aki két gyönyörű mogyoróbarna szempárjával figyelt amit megvilágított a napsugár. Ez mind szép és romantikus viszont én másnapos voltam és alig aludtam is.
-Te mit keresel itt?-ráncoltam össze a szemöldököm.
-Nagyid egy baratnőjénél aludt, és nem akartalak részegen egyedül itt hagyni,meg gondoltam szükséged lesz egy ilyenre. -lóbálta az Algopirines dobozt maga előtt.
-Életmentő vagy!-elragadtam tőle az algopirint és letoltam egy kis vízzel.
-Ugye nem mondtam semmi hülyeséget tegnap este?-ijedtem meg.
-Neem,csak azt hajtogattad, hogy 'az élet fáj' 'inni akarok' .-kacagott.
-Uhh ezekszerint jól berúgtam,mert semmire sem emlékszem csak arra hogy leléptem a bingó estről és egy bárba mentem.
-Én a kártya estről léptem le, a bárba mentem, ittam egyet és azonnal megpillantottalak. De akkor már matt részeg voltál ,szóval haza próbáltalak csalni, nem akartad viszont hirtelen bealudtál -nevetett-és hazacipeltelek.
-Jézusom nem voltam túl nehéz?-kérdeztem.
-Neem.-mosolygott.
Ezután csak néztünk egymás szemébe, közeledtünk egymáshoz, már súrolta a számat a szája...mikor.... nagyi és Fred ránk nyitott. Hirtelen szétrebbentünk, és zavartan néztünk rájuk.
-Gyertek reggelizni ,partiarcok!-mondta mama.Próbált poénkodni a 'partiarcokkal' de nem sikerült szegénynek.

-Hát akkor megyek, lent találkozunk.-állt fel Shawn.
-Aha,szia. -mondtam és kilépett a szobából.
Kár,hogy csak súrolta a számat, de éreztem ,hogy milyen puha volt az ajka.Ujjbegyemmel lassan végigsimítottam a számon, mosolyogtam, majd felpattantam és elmentem zuhanyozni.Közben gondolkodtam egy kicsit. Shawn olyan kedves, aranyos, cuki, pozitív, vicces, megértő, segítőkész, mindenképpen csodás barát. Hihetetlen tehetséges, és valljuk be,egész jól néz ki. Azt hiszem szeretem...

Na sziasztook!Először is szeretném megköszönni a 2,82K megtekintést és az olvasók türelmét! ♡ Másodszor,ezer év után végre rész! És igen, tudom, elhanyagoltam a sztorit és a wattpadot is,nem is keresem a kifágosokat.De megpróbálom összeszedni magamat,mivel az alap történet már úgy is meg van a fejemben, csak a részletek kellenek.Szóval ennyi is lenne,remélem élveztétek a részt, ha igen, ha nem, kommentben jelezzétek, kritikát elfogadok!

Treat people with kindness
All the love, L ♡

Fogadás az öregek otthonában [S.M] {ÁTÍRÁS ALATT}Where stories live. Discover now