kérdés #3

137 16 37
                                    

WellHello mindenkinek!

(vissza a régi köszönéshez ha már most voltam megint koncerten :'D)

Mivel tegnap jöttem haza a fesztiválról és most szombatig a tanulás a prioritás az életemben, ezért arra gondoltam, hogy ameddig (ismét) vissza nem térek, addig felteszek nektek egy olyan kérdést, amely megint hatalmas nagy segítségnek számítana nekem az írásom fejlesztése és a történetmondás szempontjából is.

A kérdésem igazából az lenne, hogy mik azok a dolgok, amire kíváncsiak vagytok, de egyelőre még nem kaptátok rá választ a történet olvasása során? 

Nem, ez a kérdés nem ennyire tág, ne gondoljátok azt. :P Nem olyasmiket várok, hogy mIKoR jöN mÁR ÖssZE lyATt? meg ehhez hasonlókat, hanem olyanokra gondolok, hogy pl. Milyen fajok léteznek a történetben (korábban az egyik olvasóm pl. azt a kérdést tette fel, hogy léteznek-e ebben a világban vérfarkasok és vámpírok, innen is jött az ötlet igazából, hogy kérdezzek tőletek), esetleg hogy pontosan hogyan is néz ki az Akadémia? 

Ilyesmikre gondoltam.

Már néhány éve íródik azért a történet és rengeteg ilyen dolog van, amire nem figyeltem oda amikor belekezdtem az írásába, szóval mindenképpen szeretném kipótólni/bepótolni olyan infomációkkal, amelyek szükségesek és elengedhetetlenek ahhoz, hogy jobban bele tudjátok képzelni magatokat az általam megalkotott világba. Ugye az én íráskészségem is fejlődött időközben és próbálok nem csak a párbeszédekre fókuszálni, hanem az érzelmek és a környezet átadására is, hiszen azok is elengedhetetlenül fontosak (utóbbi még mindig nem úgy megy, mint ahogyan szeretném mondjuk, de ugye gyakorlat teszi a mestert).

Előre is nagyon köszönöm a fáradtságot és igyekszem minél hamarabb hozni az új részt, mivel én is tűkön ülve várom már, hogy tovább írhassam a történetet.

Kellemes délutánt mindenkinek! :)

Transcendence Chronicles // KarakterkönyvWhere stories live. Discover now