52. rajz II.helyezet

643 57 6
                                    

Szóval woooooooooow... Rohadt sokat késtem, (elnézést a kifejezésért ^^') és gondolom szinte már el is felejtettetek. Megértem ha haragudtok rám, vagy csalódtatok bennem, ezért sem akarok hazudni az eltünésem miatt. Mondhatnám szűkszavúan hogy halogattam, de ti is tudjátok, hogyha még lusta is vagyok rajzolni (főleg kérésre), akkor se húzom eddig. Jelen esetben ez most 2 hét volt... Igazából nem akarok itt depizni nektek, mert tudom hogy mennyire tesztek rá de igazából hát... történt valami dolog, (ne gondoljatok durvára) ami miatt kicsit elment a rajzolástól a kedvem. Napokig nem bírtam ránézni a papírra és a ceruzára, és végképp nem a netes rajzaimra, mert előjött egy ezt okozó szorongás (ne gondoljatok durvára, nem volt semmi komoly 😅). Aztán igazából akkor emésztettem meg ezt a dolgot úgy ahogy, amikor a képregényembe rajzoltam a részt, bár nem vagyok arra sem büszke mert látszik az ebből adódó hanyagságom... ^^'Nem akarom még csak az indokot se kifejteni, mert félek, hogy valaki aki tudja a történteket megtalál és úristen... Olyan szinten kellemetlen lenne nekem, mert egy idióta vagyok hogy emiatt hanyagolom az olvasóimat! >\\\< Na de ennyit a depressziós sorokról, sajnálom hogy raboltam az időtöket. ^^'

Külön bocsánat fakeprofilebecause-nak, akinek ennyit kellett várnia az ezüstéremre... komolyan nagyon, nagyon, nagyon sajnálom!! >^<

 komolyan nagyon, nagyon, nagyon sajnálom!! >^<

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ha nem baj a színeket kicsit élénkebbre változtattam, csak mert szerencsétlen vagyok színkeverésben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ha nem baj a színeket kicsit élénkebbre változtattam, csak mert szerencsétlen vagyok színkeverésben. 😂 Azért kapta a 2. helyet, mert nagyon kreatívnak, és jól kivitelezettnek tartottam az ötletét és komolyan... ez az első hogy kalózt rajzolok, ami kicsit visszaüt. 😂 Nos, remélem a késésem ellenére még visszafogadtok, mert ezután következik az utolsó helyezet, (akin még most is gondolkodok lol) majd a külön díjasok. (Őket bár terveztem lerajzolni, de annyian lettek, hogy végül csak véleményt és köszönetet mondok nekik. Ők persze nem azért kaptak különdíjat mert 'ők kiemelkednek a többiek közül', szerintem mindenki szuperül teljesített. ^^ De ez legyen meglepi, hogy miért jár a különdíj, akármennyire is önző lesz 😅)

XOXO: Tunci123

RAJZAIM/avagy HOGY RAJZOL EGY HALADÓ (2019)Where stories live. Discover now