Poglavje 1- Začetek vsega

1.2K 25 2
                                    

Ne morem verjeti, kako hitro čas mineva.
Niti sanja se mi ne. Ne dolgo nazaj, sem se morala odločiti na katero srednjo šolo grem in zdaj? Zdaj sem že 4letnik zdravstvene nege. Sama sem zelo ponosna na sebe, saj v šoli nikoli nisem bila zbrana, nisem se mogla učiti. Sedaj, pa imam svoje sanje pred očmi - pomagati starejšim ljudem. Živim z očetom v eno nadstropni hiši, z mamo sta ločena. Pa preidimo k zgodbi.

NEDELJA 6.1.2019
"Joj ta budilka ne more biti tiho!" sem zakričala. Sem oseba, ki zelo rada spi haha. Kot vsaka punca, zjutraj vedno prečekiram svoj telefon. Pogledam seveda Instagram, nato Snapchat. Nato počasi vstanem, usedem na posteljo in počakam 1 minuto. Ker če prehitro vstaneš, se ti seveda začne vrteti. Nato grem do kopalnice si umijem obraz, zobe, počešem moje srednje dolge lase. In ja, seveda se moram preobleči v trenirko, saj jutranji tek je najboljši in tako se tudi zbudim. Med tekom, sem opazovala naravo saj to je tudi del mene. Počasi sem se ustavljala in prisluhnila ptičjemu petju. Počasi sem se odpravila domov. Ko sem prišla domov, sem zagledala črni avto znamke Audi. In ne, nisem punca, ki je nora na avte. Šla sem v hišo in videla fanta oziroma od očeta prijatelja, ki je bil na pogled pravi kavalir. Ko sem bila manjša, me je pazil in je bil ene vrste "varuška", ko je oče moral na službeno pot. Njegov nasmeh je bil čudovit!

Lucas je star 30 let in z očetom se poznata zelo dolgo in sta si tudi najboljša prijatelja

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Lucas je star 30 let in z očetom se poznata zelo dolgo in sta si tudi najboljša prijatelja.
Nisem se mogla upreti, ampak LANA zdaj pa dovolj! Zberi se, Lukas je prestar za tebe in to ne bi bilo dobro. Ko sem prišla v hišo sem seveda pozdravila in sem šla takoj v svojo sobo. Ja, seveda mi je bilo nerodno. Omojbog! Lukas me je prečekiral od glave do nog! Ali je to prav? Okej, oči ma zato, da z njimi gleda, mar ne? Ura je bila že 11.00 in še vedno ni odšel. Pa saj to ne more biti res. Šla sem dol po stopnicah in vprašala očeta, kdaj bo kosilo. Ob nedeljah vedno on kuha kosilo. Odgovoril je, da bo Lukas z nama imel kosilo, ker mi mora nekaj povedati. Bila sem tiho, nisem rekla besede. Lukas pa me je gledal kot da bi padla z lune! Oče je šel preverit kako se kuha, nato me je Lukas vprašal "Lana, a se me spomniš?". Odgovorila sem mu "ja, kako te ne bi, saj si me pazil ko sem bila majhna." In Lukas se je nasmehnil. "Kosilo bo čez 5min"je dejal oče. Torej bom kar počakala tukaj pri mizi kot se spodobi. Ta čas sem gledala v svoj telefon. In Lukas se je dotaknil moje noge z njegovimi. Pa saj to ni res sem si dejala. Pomaknila sem se za malenkost vstran. In 5min je minilo in sem očetu pomagala pripraviti na mizo. Čas je mineval in takrat mi oče reče : "Lana, jutri moram iti na službeno pot za 2tedna in Lukas bo ta čas pri tebi.".
Bila sem vsa od sebe. KAJ? 2 tedna sama z Lukasom?!

Zgodba se nadaljuje...

Očetov najboljši prijateljTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang