135

180 12 0
                                    

ХОРОСКОП ЗА ПИЧОВЕ

ОВЕН
Овенът си е овен. Винаги е прав и не ебава никого. По-лесно е да го убиеш от раз, вместо да почнеш да спориш с него. С Овена можеш да излезеш на глава само в един случай - ако е кьорав, глух и ням,без ръце и крака (дори тогава може да се изтарикати и да ти покаже среден пръст!!!) Затова пък Овните са честни. Толкова честни, че понякога ти иде да скърцаш с зъби :адски честно ще ти изтърси, че са те ошутили като идиот или, че с тая рокля приличаш на хипопотам. И ти нищо не можеш да напарвиш,трябва да подвиеш опашка. В домашните работи Овенът си е напарво безполезен - той може само да те шашва с гениалните си идеи, но няма да се омърси и да пипне нещо у дома. Но рекни му, че Стрелецът мие пода по-добре от него - ще лази по корем, като кучето ви и всяка събота ще лъска паркета ви. Щото няма нещо, което Овенът да е готов да отстъпи на Стрелеца. С Овена никога не е скучно-този знак притежава някакъв кармичен талант да търси приключения за готиния си задник. Леко и бързо умее да печели, но мангизите, като нафукан и принципен тип, мрази. Затова се старае веднага да ги разкара. При това винаги притежава някакви запаси, което повече приляга на Девата. При безогледното разпищоване забравя за резервите, което е дошло за сърдечния приятел на Овена, особено ако този приятел е Близнак.

ТЕЛЕЦ
Телецът е шибаняк и това е всичко,което може да се каже за него. Още по-дебела глава от Овена,но не притежава неговата небрежна завеяност. Плюшкин, способен векове с любов да пази всяко ненужно лайно, да се дзвери когато всички тия бракми-транзистори, сачмени лагери, вехтории, хартиени отпадъци и всякакъв друг боклук отива на сметището. Постоянен в превързаностите си, включително и към човешката измет, поради което е нещастен в любовта,уви. Подозрителен до посиране, ревнив като пес,никога новатор, затова на пръв поглед може да ти заприлича на скапан непрокопсаник. Скрит извратеняк. Обича е@ането до припадък. Недоверие към новите хора, но за старите авери ще си скъса задника, а на гърдите - последната памучна риза-за това хич не е способен да се замисли. Алтруист - макар че за това постоянно го млатят по мутрата.

БЛИЗНАЦИ
Близнаци-това е силна вода, ако е сам, и е пълна скръб, ако са поне двама. Могат да се будалкат без спирка дори три денонощия, което общи взето е забавно, но понякога втъсва. Обикновено всички завиждат на Близнака, защото той е,, Майстор Тричко прави всичко,, , абе - на всеки задник запушалка. Но никой не чаткисва колко всъщност им е трудно на Близнаците да оцелеят и да си изберат в тоя огромен свят възможностите - на тях все им се струва, че животът ги подминава,дори да са затънали до шия в лайното на събитията. Обичат да се чукат, да плюскат и да получават нова информация-най-добре всичко на куп. Затова той се слави за извратеняк. Макар, че всъщност икономисва време. Феноменално ленив, деветдесет процента от бурната си дейност използва за да накара другите да го зарежат и оставят на мира. Прави впечатление за бърборко и въобще на Гошо,макар че всъщност не е балък и може да прочете в почивките между будалканията Кант и Киркегор (четенето често има за гарнитура идиот ски смях и междуметия от типа,, ъъъъ,, , което е много забавно да се гледа, защото само Близнак може да открие хумор в Киркегор). Сантиментален, като последната пристанищна курва вярва в романтиката, макар постоянно да я отрича и да се зъби на тия, дето говорят за нея. В любовта е обикновено нещастен(може би защото вярва в романтиката).

Черен Хумор #1Où les histoires vivent. Découvrez maintenant